eftelya_ser MiracAlpinannesi gebelik testi ile aynı gün kan testinde beta 132 çıktı ama bu benim için geçerli benimdöngüm 30 gün ve 5 gün sütüyor adetim
Sevcan-03 MiracAlpinannesi Geçen ay gittim doktor tahmin ediyorum dedi ben söylemeyin o zaman dedim haftaya öğrenecem inşallah
Ccaannsseell MiracAlpinannesi evet az kaldı çok şükür 😍 rabbim tüm hamisleri sağlıklı sıhhatli evladına kavuştursun inşallah 🙏😍
Babynisan MiracAlpinannesi heyecan yapıyor insan da işte diğer türlü erken öğrenildiğinde de stres başlıyor her iki türlü de zor 😂
MiracAlpinannesi aylinpalaa Amin o değil de normalde regl zamanım hemen gelir ya derim neara 1 ay oldu simdi 9 gun geçmiyor 😄
Minikanne123 MiracAlpinannesi ay evet sormayın doktorda keseyi göremedi sadece rahimin kalınlaşmaya başlamış hamilesin büyük ihtimalle dedi kan falan da verdim ama o haftada yani dış gebelik vs.dir belki diye millette moralimi bozmuştu 🙄🤦🏻♀️
aylinpalaa MiracAlpinannesi ah bilirim ben de öyle çook bekledim ama hamileliğimi öğrendiğim ay aklımda gebe olma ihtimalim yoktu😊
aylinpalaa MiracAlpinannesi bileğimde kist çıkmıştı onunla meşguldüm röntgenler mr’lar derken hanile olduğumu öğrendim😀
eftelya_ser eftelya_ser ve benim bu yaşıma kadar adetim 1 gün bile gecikmemişti ordan anladım zaten aynı gün yaptım çıktı