Fundi35 Kiz benimde 3 gebeligim ilk ikisini erken haftalarda ogrendim buni 3 buxuk aylok dktr dsn ogrendim 😀
SusamTanecigi MiracAlpinannesi orasına güzel ama bebisten çok fırsat olmayınca alışamadım oraya henüz:)
Mika99_ 4 haftalık olarken öyrendim.ama hiç inanmıyordum tanki doktorum hamilesin diyene kadar. 3 yıl bekledim
Srfe Kubra1203 saglıkla gelsın inşallah 🌺🌺degernz kactı ögrendgnzde ☺️ Yerlesme kanaması yasadnz mı birde
Teadora MiracAlpinannesi 3 aylıkken öğreniyorum ben hep 😂 normalde de adetim hep gecıkmeli oldugu ıcın bazen 5 6 ay bıle olmadıgım olur tedavi goruyordum buyuzden 🤷🏼♀️
Srfe MiracAlpinannesi bende erken ögrenenlerdenım şuan acaba saglıklı bır gebelık mı nasıl olacak dıye dusunmek🤦🏻♀️ Erken ögrenmek cok yorucu en ıyısı regl bıtınce falan ögrenmek 🙃🙃 suan uygulamaya göre 3 haftalıgız
Sarikan93 MiracAlpinannesi 6. Haftaya kadar bekledim canım keseyi görmek için 7. Haftada doktor kalp atışını dinlemek için çağırmıştı
Aloneanqel MiracAlpinannesi ben duramamış evdeki bütün testler bitirmiş hatta aldığım erken gebelik testlerini bile kullanmıştım çok erken olmasına rağmen 🙈