Balli_Corek 4+2 de öğrendim. Şuan 6+5 olduk. Dileyen herkese nasip olsun bu guzel günlerin hürmetine herkes sağlıkla alsın kucağına 🤲
benito MiracAlpinannesi 4 haftalıkken öğrendim, 5+5′te keseyi ve bebişi gördük, 7+5′te de kalp atışını duyduk çok şükür 🥰👼🙏🏻
hilalberke MiracAlpinannesi İki gün önce öğrendim şu an 4+3 deyiz. Fakat kesemiz görünmedi normal dediler. Haftaya bir daha gideceğiz.
Sevgisglm MiracAlpinannesi 3. Günlüklen öğrendim 😬 tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım dayanamayıp 3. Gün kan testi yaptırdık eşimle o zaman öğrendik 🙈💕🧿
F_9 Kızlar ben tüp bebek yaptırdım 7. Haftadayım aşırı derece de kanamam oldu ama doktor kalp atışını duydu bebeğin bişey olur mu aynı durumu yaşayanlar var mı ben coraspin hap kullanıyordum onu bırakmamı istedi sadece
Gamzedngdn MiracAlpinannesi Bir tedaviye başlamıştık. Hamile miyim diye baktık öyleymiş 53 dü beta hcg öğrendiğimde 🥰
bebemibeklrken MiracAlpinannesi planli gebelik oldugu için adet günüm gelmeden vucudumda bi takim degisiklikler oldgnu anladım bi kac gun gecincede test yapmistim pozitifti 🤲🏻 2. Gebelik oldugu icinde 6 7 haftalik olmadan hastaneye gitmek istemedim bos yere direkt gidince kalp atışını duymak istedim