Rmutlu HappyMom patates kroket köfte pilav tarhana corbası ortada yoğurtlu erişte salatası ve çoban salata
Fenogretmeni Mercimek çorbası Güveç Hasanpaşa köfte Pilav Cacık Havuç tarator Hoşaf yaptım tatlı da hazır aldık 🥰 18 haftalığım tutuyorum doktorum izin verdi 😍
Fatos91 Ayy kızlar valla menüleriniz süper ben tutmuyorum eşim oruç tarhana yapacağım bir de makarna yanına ayran vs gibi şeyler olur
Semradgn25 Raha_727 38+3 haftalik hamileyim tutuyorum suanlik bir sıkıntı yok sahur ve iftarda suyu bol.iciyorum
seher_gurgil06 HappyMom Kırmızı Mercimek Çorbası Etli Patates Yemeği Makarna Tel Şehriye’li Bulgur Pilavı Salata Karpuz İçeçecek : Ramazan Şerbeti Limonata Tatlı: Lokma Tatlısı Herkese Afiyet Olsun 🥰
Bebegiinin_Annesi Tel şehriye çorbası Yağlama, yoğurt Salata Ramazan şerbeti/Kola Petibörlü pasta Haftayı doldurmak üzereyim oruç tutmuyorum bebeğimi aç bırakmamak için zorla yiyen biriyim ve su içmek özellikle çok önemli.. Tutarken bilmediğim bir şey olur bunun vebalini kaldıramam arkadaşlar vicdanen yapamıyorum.
Seyma_slk Ceyduygu canim elmalarını iyice yika cok kalin olmiyacak şekilde dogra kabalama aba biraz yayvan olsun kaynayan suyun içine elmalari koy istedigin elma sertliğine göre kaynat ocagi kapatinca 3 4 limon dilimi 1cubuk tarcin 3 5 karanfil koy icine suyun sıcakken 2kepce ayri kaba koy şekerini erit içinde damak zevkine göre sonra o suyu kompostoyla karıştır soğuk sekilde servis et servis etmeden içindeki limonlari tarcini çıkar acılık yapmasin kokusunu tadini verdimi yeter afiyet olsun.. yapinca haber ver bana
Seyma_slk CananDuru canim yazdan patlicanlarini karniyariklik kızart ve dolaba kaldir ben oyle yapıyorum
CananDuru Seyma_slk Vay beee hiç aklıma gelmemisti vallahi mantıklı baska neler koyabiliriz burdan degisik fikirler cıkıyor
Rmutlu Patates kızartması Patates kroket Köfte Pirinç pilavı Tarhana corbası Yoğurtlu erişte salatası Çoban salata Tatlı olarak dondurma aldık😍
Tubmavi HappyMom dünden fırında soslu kanat patates vardı bugün yanına lahana sarması ve makarna yaptım. Cacık çiğ köfte salata ve limonata eşimin değişmez iftar sofrasında kesinlikle vardır. Onlar sabit. Çay yanına da tavuk göğsü yaptım.
Seyma_slk ----38--46 ne güzel ne mutlu sana ve onlara bizimkiler kızları gelince bizi unuturlar hep hizmet beklerler
Seyma_slk CananDuru ben domestes doğrayip koyuyorum.. yesil ve kapya biber yıkıyorum 2parmak kalınlığından doğrayip posetle birde maydonoz ayikla dogra posetle yazin alin atin bunlari ha birds mısır öyle iri şekilde dondurucuya kaldir.. ucuz ucuz alin kısın yiyin.. kuru kayısı kuru elma kuru erik herseyi koyabilirsin
mrs_atalay Ceyduygu bende o şekil yaptım 😂 elmaların kabuklarını soyup küçük küçük küp doğradım. Göz kararı su ve şekeri tencereye aldım şekerler eriyip kaynamaya başladıktan sonra altını kıstım 10 dk kaynattıktan sonra elmaları attım. Yine göz kararı elmalar yumuşayana kadar kaynattım ara ara karıştırarak soğuduktan sonra içtik çok güzel olmuştu ☺️
Seyma_slk mrs_atalay ben soymuyorum lezzetini vitaminini versin diye ama damak zevkinize bağlı soymayınca bide hafif diri bırakıyorum daha lezzetli tadi oluyor elma tadıda kaybolmuyor
Seyma_slk mrs_atalay canim bence sekeri sonradan ekle saglik açısından da uygun olaniymis zaten indirmeye yakin sekerini n
Manolyagkmn mrs_atalay bende yapıyorum bunu içine yarım limon dilimleyip varsa birazda kuru üzüm atıyorum çok güzel aroma veriyorlar 🤗