-kimkiii 20.hafta kaç kilo aldınız ben 60 kiloyla başladım 65 kilo oldum doktorum diyetisyene yönlendirdi 🤧😪
ipekveatlas bende 59la kaldım 5 ayda 5 kilo almıştım senin gibi😂 simdi 35 haftalığım 14-15 kilo aldım maşallah🤭
SimayeceninAnnesi Ya ben 😂😂😂😂 57 ıle kaldım ılk ıkı hafta 52 ye düştüm şimdi 17 haftayız 61 olmuşum doktor dıyo kı 9 kılo nerde nereye aldın onu allahtan boy var ama hayatımda ılk kez 57 üstünü gördüm yaşım 28 hiç bi zaman olmamıştım 😂😂😂😂😂
Serapcemre -kimkiii 😊aslında bana cok geldi ben kızımda 85le doguma gittim şimdiden 80oldum 90la giderm doguma sanrm
Zeynepppdyg -kimkiii bende 21+1’im 4 kilo aldım🥲diyetisyene neden yönlndirdi acaba😅okadar mı vahim durumdayız
Aydogdu2 -kimkiii 21 haftalik oldum bugün 7 kilo aldım ama riskli gebeligim var genel olarak yatiyorum doktorum diyetisyene yonlendirmedi bence kafanıza takmayın şekeriniz yoksa ki 5 kilo normal
Keyf_endam19 78 le hamile kaldım 70 kiloya düştüm şimdi 72 kiloyum inşallah 80 le bu serüveni kapatabilirim diye dua ediyorum allahım nolur iştahım açılmasın 😅😅
VEYASS -kimkiii bende 20 haftamda 5 kilo almıştım 59 la hamile kaldım 64 oldum hatta şuan daha fazladır 22+3 ama almışım dir 2 kilo daha benim doktorum hiç takilmadi bile ilk hamileligimde 22 kilo almıştım hepsini verdim takılmayın bence verirsiniz