aleyulutas Duygumiran incir çok yiyemiyorum ama günde 3 tane muz mutlaka yiyorum, portakal ve kivi yiyorum bir de, bakalım inşallah sizin bebişin gibi tombiş oluruz bizde 🥰 Allahım esirgesin 🙏🤍
aleyulutas caganin_annesi Doğuma az kalmııışşş 😍 maşallah, çok heyecanlanıyorum böyle şahit oldukça, sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah Allah kolaylık versin 🙈🙏
Duygumiran aleyulutas amin canm muzu cok tuketme kabiz olur kendini zorlarsin cok canin isterse muzun uzerine bal dök oyle ye
MissBus aleyulutas şuan 23. Tam 3 gün farkımız var demek ki. Maşallah sizin bebişinize de olur da biri erken biri geç gelirse aynı tarihte bile doğabilirler 💙
aleyulutas caganin_annesi normal doğum seyrinde mi gidiyorsunuz? 😊 ya da hangi doğumu istiyorsunuz, yolun sonuna gelmişsiniz bu da göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah 🙏 🙈
aleyulutas MissBus Biraz doğum korkum var, nasıl olur nasıl biter düşünemiyorum bile 😅 heyecan da çok fazla. Temmuz sonu Ağustos başı inşallah gelsin Aslan Burcu bebişlerimiz 😍
caganin_annesi aleyulutas şu an normal doğum görünüyor, ani bir komplikasyon gelişmezse. Pozisyonu uygun, kilosu fazla değil. Baş büyüklüğü sınırda sadece inşallah sıkıntı olmaz 😂
Serapmehmet_19 aleyulutas maaşallah kuzum bizde 37+2 de gittiğimizde 3540 gramdı şuan 37+5 olduk şükürler olsun 🥰❤️😍
aleyulutas Serapmehmet_19 oy oy maşallah ne kadar kilo almıışş tombik 🙈😍 neler yiyorsunuz hemen listeme eklemeliyim