kizlarimibeklerken İlk hamileligim. Cift yumurta kizlarimdan birini 17. Haftada hissettim pit pit seklinde. Simdi 22+3 bayagi hareketliler 🌟
Burcu0707 Sevinc72 benimde ikinci gebelik.19+3 bende arada bir kayma gibi oluo badka birsey hissetmiyofum merakta ediyorum😀 ikinci gebelik erken hisseder tezi yalnis😄
Sevinc72 Burcu0707 kesinlikle yanlış dediğiniz gibi bence kiloyla ve vücut yapısıyla çok ilgili bir durum bebeğin hareketlerini hissetmek
Sehenz asraca anne geninden geliyor ikiz, mesela senin annene, anneannene teyzelerine bakabilirsin gen var mı diye
Sevinc72 Eymensmom35 ondandır inşallah son bir haftadır çok merak ediyorum hareketlerini ne zaman hissedeceğimi bir tepik bir yumruk hissetsem yetecek 😍
Cakmaafrodit Bende 15 haftadan hissederim belki diye zorluyorum ama olmuyor sen 19 haftada hissedememişsen ben 22 de zor hissederim heralde halbuki ikizleri erken hissetmemiz lazım 🤣
MuberraK fatossezer kızımda 19 haftada bi setlik hissettim karnımda 21. Haftada ilk tekmesini attı. İkimci gebeliğim şimdi 1 17 biticek dün karın kenarımda sertlik hissettim ama bida hissetmedim yakında tekme hissederim diye Ümit ediyorum ilk gebeliklerde 22. Haftaya kadar normal hissetmemek
Sehenz asraca kız başka nasıl gen araştıralım daha imece usülü 😅😅 ben ikizim annemlerle teorimiz benim teyze kızlarımda ikiz doğma ihtimali yüksek olduğu şeklinde 😂
Sevinc72 Dün yazdım hissetmiyorum diye bugün tam yarım saat önce ilk tepigi hissettim arka arkaya iki kere oldu ve çok mutluyum arkası gür olsun inşallah 😍😂😂