Umay0065 fatossezer normal canım ben 23. Haftada hissettim ilk net olarak. Sonrası geliyor. Sabredin az kalmış
anneyimmm42 fatossezer ilk gebeliklerde 20. Haftayı bulabilir dedi doktorum canım bende 18+4 deyim 🍯🌼
Anisalenamom fatossezer Olabilir benimde ikiz hissetmiyorum Aslinda daha hareketli olmalari gerekmiyor mu sonucta iki tane
Leyla001 fatossezer boşver onları cnmm ilk ya bide bilmediğin için hissetmiyorsun segirme tarzında pıt pıt tarzında oluyor iki üç haftayı hissedersin anlarsın
Sevinc72 Eymensmom35 ben ilk dogumundan sonra kilo vermedigim gibi fazlaca kilo aldım belki karın bölgesi yağlanması yüzünden hissedemiyorum diye düşünmeye başladım 😂😂😂
Eymensmom35 Sevinc72 oda mantıklı benimde aradan fazla geçmedi 2 sene çok fazla kilo veremedim bende 😞sadece ilk doğum kiloma gelmişim ekstra kilo vermedim ondan mı acaba ya
Nil2736 fatossezer ilk bebeğimi 19. Hafta hissettim. Şimdi 18 haftalık hamileyim hala ikizleri bende hissetmiyorum. Ya bazen bi his geliyor ama gaz mı bebeklermi daha ayırt edemiorm
Sevinc72 Eymensmom35 ondandır inşallah son bir haftadır çok merak ediyorum hareketlerini ne zaman hissedeceğimi bir tepik bir yumruk hissetsem yetecek 😍