Mrvsmt2502 canım başından anlatayım benim için çok yorucu bi gündü daha yeni gelebildik hastaneden eve, şimdi şöyle ki sabah da yazmıştım akıntım oluyodu ve adet sancısı gibi sancılar oluyordu yani düzensiz olsa da oluyodu, eşim dedi bi gidelim diye, neyse gittik ultrasonda bakıldı alttan muayene baya canımı yaktı doktor eliyle baktı birde ne duyayım 2 cm açılmam varmış, dedi nstye gir duruma göre yatış veririz ama nst sırası beklerken malum acil olduğu için gelen giden eksik olmuyo sedyeyle bi bayan getirdiler kadın yırttı parçaladı kendini resmen tabi ben kötü etkilendim ondan sonra, kadının başına toplaştı bütün hemşire doktorlar içeri aldılar ama hala çığlıklar devam ediyor tabi o sırada benim tansiyon fırlamış haberim yok gözler felan gitti, neyse nst ye girdim, bebeğimin kalp atışları çok tuhafdı bi hızlı bi yavaş yani bende duyunca korktum neden bu kadar hızlı dedim hemşireler normal değil dediler tansiyonum ölçüldü 150 ye 90 çıkıyo bi türlü inmiyo serum felan derken iki saat sonunda zor bela indirdiler daha sonra tekrar nst çekildi ama yine aynıydı bebeğimin kalp atışları ben tabi daha bi korkmaya başladım kendi sancım umrumda değil neden bu kalp atışları böyle acaba diye düşünmeye başladım, kan idrar verdim iki buçuk saat sonra ancak çıktı, şükür onlar temiz çıktı son olarak bi kez daha nst çekildi ve düzelmişti eve gönderdiler şimdi eve geldim sancılarım var ama ben hastanede daha fazla duramazdım çok panik oluyorum etkileniyorum ve tansiyonuma yansıyo bu da, doktor alttan muayene ettikten sonra tuvalete gittim kahverengi akıntım vardı, bakalım doğumum ne zMan olucak hayırlısı olsun inşallah, heyecan yapmamam gerek bebeğime de yansıyo bu, vel hasıll bugün de doğurmadan geldim bütün kemiklerim sızlıyor valla şimdi yatıp uyuycam inşallah yatabilirsem, Allah yardımcımız olsun inşallah bütün hamilelerin de beraberinde