merveyalcinkaya Bugün öylesine kontrol etsin die geldim rahim duvarın çok sert 12 nisana kadar açılma olmazsa seni sezeryana alıcam dedi aşağıyı bızıkladı biraz eve bi geldim kırmızı kan gelmiş sulu mesaj attım doktora gel dedi direk bende geldim suni versen olmaz mı dedim şimdi suni yedim suyumda geldi nişanımda geldi iyice herşeyi nişan sanmayın ben öyle sandım şuan arkası cıbıl elbise elimde ssuni sancı serumu altımda hasta bezi yatıom doktorum kontrol etti rahim duvarın yüzünden çok zorlicak seni dedi emin misin dedi eminim dedim zorunlu olmakdıkça sezeryan yapmicak herşey şuan normal sizden açılma için dua istiyorum nolur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya bide hareket etsen yürüsen sancıyı daha kolay çekmez misin ki yatmanı mı söylüyorlar
merveyalcinkaya Bu arada bu sancı cidden hastaneye götürrür nerden anlicaz dersen hastaneye sürükler size tavsiye suyunuz gelince duş alın ve hastaneye gelen ladar hasta bezi takın karnınız tok olmasın atıştırın tıka basa olursanız zorlar ben sabah beri bişi yiyemedim dünki acılı yemek yüzünden çok sancılı regl oldupunuzu varsayın altınızdanda 2 katı kadar bişi gelio oldupunu düşünün su olarak regl olmak gibi suyun gelmesi acayip rahatlama hissi verio
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya suyumuzun gelmesi için önerin var mııı . Dualarım seninle kuzum inşallah açılmanda kolay olur hemencecik 3 5 10 oluverir
Mrvsmt2502 prensannesi1649 bi tane adaçayı yuvarladım😃 Ben 2 3 dk inip çıkıyorum sonra dizlerim taşımıyor ay
prensannesi1649 Mrvsmt2502 benim de bide ben daha bı yıl önce diz ameliyatı oldum hayla doğru düzgün rahat inip çıkamıyorum rahat kiroamiyorum dizlerimi
prensannesi1649 Mrvsmt2502 kız komik ama ne oldu biliyon geçen yıl düğünüme bı ay kala sürekli misafir geliyordu ayaklarım morarmaya başladı hastaneye bı gittik ne görelim dikis iğnesi var dizimde başta inanmadım Diyarbakır’da araştırma Hastanesi’ne gittik vana gittik sonuçları Bursa’da üniversiteye gönderdik hiç bı doktor kabul etmedi amelyati sonunda bibtanesi tek yaoti hayla düzelmedi tam
prensannesi1649 Mrvsmt2502 benim iki kemik arasında skismisti dizkapagim ve alttaki kemik arasında kalmıştı o yandan sansliymisim ki gezmemis vücudumda
Serapmehmet_19 Kızlar hastaneden yazıyorum açılmam varmış 2 cm, şuan nst deyim, sancılarım var doktor duruma göre yatırırım dedi lütfen dua edin bize hepinizin duasına talibim
prensannesi1649 Serapmehmet_19 ayy hayırlı doğumların olur ins su gibi bı anda dogurursun dualarımız seninle sende bize dua et dogurlarim biran önce hayırlısı ile
Serapmehmet_19 prensannesi1649 hepinize dua ediyorum canım benim, şuan korku heyecan bir arada bekliyorum inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım
merveyalcinkaya Kızlar açılmam olmuyo çok zorluyo benim sancılarım 127 ve üstü şuan ama 1,5 cm açılma doktor sezeryan olalım demişti ebe de anlattı spinal olucam bakalım nokur dua edin 🥺🥺 giriyorum şimdi ameliyata
prensannesi1649 Mrvsmt2502 bacaklarım agiriyordu sürekli ama hep acile gidiyordum krem verip gönderdiler sonda fizik tedaviye gittim rotgende gördük