Tazeanne0134 busraadingra 2 gün önce 😂😂 yani 39+5 de şimdi 2.ye 32+0 haftalık hamileyim bakalım bu ne zaman doğacak
Zeynepkosez 37+1 deyim doğum 20 gün kaldı gösteriyor hiiiç belirti yok. İlk gebelik nasıl bir his bilmiyorum bile 🤦🏻♀️ Nasıl anlarım yaklaştığını?? 4nisanda kontrolüm var
Bebekannesii1 @busraadingra 39 haftalık tık yok gelesi yok rahat herhalde bi 9 ay daha yatacak sanırım 🙈
busraadingra Birgul benimde 17 gün var şuan ama tık yok daha yalancı sancılar bile gelmedi sadece arada baskı oluyor. Hiç belirti olmadan gelir mi dersiniz? 😅
busraadingra hilalsahin35 benimde şuan 17 gün var nasıl başladı peki belirtiniz varmıydı yoksa birden mi başladı?
hilalsahin35 busraadingra benim 33 haftadan beri bebegimin suyu azdı canım 37+3 de kontrolde iyice azalmıştı o yuzden6 doğuma girdim onun dışında sancılarım cikiyordu nst de ama ben hissetmiyordum Hayırlısı ile sağ saglim kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏🙏
merveyalcinkaya Ayse_35 Keşke bende doğursam şuan tam 38+2 ama kızım bana mısın demio bide konu dışı ama kaç kilo aldın kaç kilo çıktın doğumdan
semaveyavuzeren busraadingra İlk oğlum tam 38de oldu. 14 gün önce yani. Bunda da 31 Mayıs gösteriyor bakalım ne olacak ☺️
Eliffefee busraadingra ilk oğlumu 20 gün kala doğurdm 37+1de eşi düşmüştü bebeğin sezeryanla bakalım şmdide 22 günümüz kaldı uygulamaya göre ama doktorumuz daha sezeryan günü vermedi pztsi konrtl var herhalde o zaman verir🤗
Srsdrs Eliffefee nasıl anladınız acaba bi şeylerin ters gittiğini eşi nasıl düşmüş nasıl anladınız peki❤️
Ozlmm_1 busraadingra benim de 36 günüm kaldı ama ne zaman gelir bilemem,haftaya kontrolüm var bakalım . Belki tarih verilir bilemem 🥲
Srsdrs Birgul nasıl anladınız peki bi şeylerin ters gittiğini? Yani doktora hangi şikayetle gittiniz acaba? Bir de doktor nasıl anlıyor kordon dolandığını ..
Birgul Srsdrs benim suyum gelmeye başladı gece 2 gibi, zaten aşağıdaydı kafası doğum başlamıştı yani. Gece gittim hemen açıklığa falan bakıldı, sonra doktor ultrasonla bakınca 2 kat kordon var doğum kanalına inemiyor sezaryen olacak mecbur dedi.