busraadingra Birgul benimde 17 gün var şuan ama tık yok daha yalancı sancılar bile gelmedi sadece arada baskı oluyor. Hiç belirti olmadan gelir mi dersiniz? 😅
merveyalcinkaya Ayse_35 Keşke bende doğursam şuan tam 38+2 ama kızım bana mısın demio bide konu dışı ama kaç kilo aldın kaç kilo çıktın doğumdan
Minikmucizem06 41+1 de kontrolde yatışım yapıldı zaten daha da bekletmezlerdi ama gitmesem kontrole geleceği De yoktu bebişimin 🤗
Tgbergll Minikmucizem06 ay biz de 40a geldik sayılır ama doktor hala çok yukarda geleceği yok bu sıpanın en fazla 41e kadar bekleriz keyfini sonra müdahale etmek gerekecek dedi biraz korkmadım değill 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayse_35 edanurbalci evet ikinci normal doğum, 2.5saatte gerçekleşti. İlk dogumm 8 saat sürmüstu. Şu an her tarafım ağrıyor. İlk doğum gibi olmadı, her doğum farklıymış bunu anladım 🙄
cahillesohbetikestim Askiletotomsu yoktu canım 36+3 te nişanım geldi 36+4 te suyum geldi 36+5 te de doğurdum 2 aylık olduk bile 🥰
busraadingra hilalsahin35 benimde şuan 17 gün var nasıl başladı peki belirtiniz varmıydı yoksa birden mi başladı?
OzgeeKara busraadingra 5 gün kala 😊 kızım biraz aceleci 31.haftadayım erken doğum riskimiz var istirahat verdi doktor🙄
Srsdrs Birgul nasıl anladınız peki bi şeylerin ters gittiğini? Yani doktora hangi şikayetle gittiniz acaba? Bir de doktor nasıl anlıyor kordon dolandığını ..
esraserdar34 Birgul çok şükür erken farkedilmiş Allah kimsenin başına vermesin Çok kötü sonuçlar olabiliyor.