Piremsesannesi öncelikle yazınız için teşekkür ederim. İnanın sezeryan karşıtı değilim ya da illa normal olsun diyen biri değilim. Ultrason cihazının yanlış ölçümleri, doktorun kendine güvenmemesi ve direk şuan sezeryana alalım demesi beni ürperten. İlk tanıştığımız da çok güven vermişti , devlet hastanesinden gelmişti ve normal doğumu savunuyordu. Muayenelere devam ettim ve çatımızda uygun olduğunu söyledi. Her türlü doğurturum diyordu. Ama bugün birden 4 kiloyu geçmiş risk alamam demesi ve cihazın bir hafta geri bir hafta ileri ölçmesi beni tedirgin etti. Hem ben normal doğuma müsaitim hem o sezeryan yapmak için diretti. Ve oradan çıkmak istedim. Akabinde gittiğim doktor 30 yıllık deneyimliydi ve bebeğim iri olmadığını çok rahat bir doğum olabileceğini anlattı da anlattı . Tabi doğum şekli o an belli olacak bebeğin durumuna göre ikimiz karar vereceğiz ama şuan sezeryan yapılmaz dedi. Ben sadece doğru yönlendirilmekten kolaya kaçılmamasını savunuyorum. Allah’ın izniyle hangi şekilde sağlıklı olacaksa öyle olsun tabiki ama adım adım, doğru bilgiler ile kesin hükümler verilmeden.