Bence bulunduğunuz şehire göre değişiyor eger metropol ve cok kalabalik bir sehirdeki devleti tercih edecekseniz gercekten zor… Bende İstanbul ilhan varaka gidecektim zaten tüp bebek tum paramizi tedaviye verdik zorlaniyoruz diye. 9. Haftada kanama oldum 1 saat ilhan varagin acilinde kaldım aglayarak eşime ne olursun borc al ama özelde doğum yapayım dedim. Sancılı kadınlara bir bağırıyorlar hayvan gibi muamele ediyorlar kadinin sancisi var dogumu başlamış elinde canta kapida bekletiolar dedim beni birakin kadini alın diye. Beklicek sirasini mecbur dayancak çocuk yapmasini biliolar bise sordu doktora sormak için hemsireye ay doktoe hanim sinirlenicek simdi senlemi ugrascak gibi bagirarak konusuyorlar. Neyse ben muaneye girdim kapinin karaiainda paravan demeye bin sahit lazim bi çatal dediki çık çatala soyuncam ama içerisi dolu dedim bi örtü verseniz dedi yok örtü falan oyle milletin icinde soyundum çıktım çatala gençce bir kız bakıyor dedi aktif degil ama kanaman var kalp atışları var okadar baska bisi yok. Geçti koltuguna aldi tlfnu ayak ayak ustune atyi mesajlaşıyor. Dedim ben ne yapicam en azindan bi igne verseni dusuk önleyici progestan fitil kullanmissin yapcak bisi yok dedi suratima bakmadan. En azindan purluton yapin ilk kizimda cok kanamam olurdu sürekli ignelerle durdurmaya çalışırdık dedim. Suratima bakmadan elinde tlfn git evine yat aşağı yapacak bisi yok dedi …. Odadan çıktım esimi aradim durumu anlattim dedi özele git hemen gittim serum vs. Taktilar kanaman lekelenmem durdu. Ama ordaki hamile kadinlara muamelelerini unutamiyorum cikarken baska sancili kadin varmış icerde kocası kadının durumunu sordu kapidaki guvenlik kızdı adam dışarı çıktı arkasında söyleniyor maden bukadar düşünüyoaun özele gitseydin allah allah diye. Bende bankodaki kadina allah elinize düşürmesin deyip çıktım dahada gitmek istemem gercekten psikolojimi bozdular 1 saatte