bebek- 21_ilknur_ 28 haftalıgım 10 gündür öldüm neler çekiyorum şuan yine aynı durumdayım yataklara düştüm panik atak oldum 10 gündür uyumuyorum çok kötüyüm
Snmdrm Bende 12. Haftaya gırıcem 1 haftadır burun tıkanıklığı var ama çalışıyorum 8.9 saat maskeyle gezıyorum işte ondan die dusunuyodum ama sanırım hamilelikde burun tıkandıgı oluyor napmamız lazım sızler napıyorsunuz
Edadrmz Arzu24 yani bi aydır falan burnum sürekli mukus doluyodu dün aksamda kuru kuru tıkandı yattığımda oluyo ama
Edadrmz Arzu24 yaa ben hamilelikten diye okumuştum sonrada doktorumada sormadım çarşamba kontrolüm var o zaman bi sorucam
bebek- 21_ilknur_ bak şimdi gece yaklaşıyor korkuda yaklaşıyor ne yapacam diye çok zor şuan antibiyotik kullanıyorum tek umudum bir an önce açılması
21_ilknur_ bebek- hamilelik yapıyor bence geniz etlerim sişermiş ve extra bende alerjik rinitte var daha kötü yapıyor
21_ilknur_ Arzu24 alerjik sinit alerji demek benim gebe kalmadan öncede vardı mevsim değişikliği toza toprağa polene karşı vücudun kabul etmemesi ama üstüne gebe kalınca hersey üstüste binmiş oluyor