Nehir-Poyraz Gamze__79 benimkide öyle valla ama ben sertim bu konularda. Ben ne acılar çekiyorum benden iyi kimse bilemez ona ne iyi gelecek. Bu kadar acı çekerken onun için ne iyi ne kötü ben herkesten çok düşünürüm diyorum susturuyorum. Bi kenara geçip susmuyolar devir onların devri değil. Sen hastaneye gelecekse eğer hemşire veya doktora bunu söyleyip örtmemesi için uyarılması konusunda ricada bulunabilirsin eşinin yada onun yanında söylerlerse belki eşinde izin vermez
Gamze__79 Nehir-Poyraz hastaneye gelir mi bilmiyorum canım ayrı şehirletdeyiz dogum da gelecem dedi ama inşallah gelmez Dıyorum kendimce örtmem Bende o zaman dediğin gibi mecburen doktora hemşireye sorarım eşim de yanımda olunca
Nehir-Poyraz Gamze__79 aynen eşin duysun en azından çünkü erkeklerdede bi annemin dediğini yap baskısı oluyo. İnşallah gönlünce rahat geçirirsin seni bunaltmaz 🤲🏻❤️
zeytinkiz Duha35 hiç öeymeidm bebeğimde sarılık olmadı çok şükür 🙄 ne maaaanaaaaa tülbentten mi medet umucaz kusura bakmayın da 🥴🤭
Deletedmom4565 Ben doktordan sarı rengin daha çok sarılık yaptığını duydum hatta sarılık olan çocuğun yüzüne yansır bu yüzden anlamazsin bile varsa demişti bence yapmamak daha doğru sonuçta batıl bir inanç gercekli payı kanıtlanmış tıbben birşeyi yok