senayrtlk Kızlar 22 haftalığım ayaktayken bebek sertleşiyor bir yere topluyor kendini, düşecekmiş gibi hissediyorum böyle olan var mı ?
kahvesever__ senayrtlk bende de aynısı oluyor bir yere sertleşiyor orda duruyor hareket etmiyor normal demişti doktorum bana
bluees1207 senayrtlk benim bu durum 18-19. Haftada başladı özellikle yattığımda daha çok oluyordu şimdide ayaktayken tam iki kasığımın ortasında öyle birşeyi ara ara hissediyorum ama kısa bir süre sonra geçiyor
senayrtlk kahvesever__ korkutuyor beni böyle olması bende acile gittim ayakta fazla kalmaktan olur dedi
kahvesever__ senayrtlk benim doğum yakım ondan normal deşmişti ama sana daha var dikkat et kendini çok yorma bol bol dinlen
senayrtlk bluees1207 benim de çok sürmüyor 2 dakika en fazla yumru gibi oluyor göbeğimde iyice belirginleşiyor
bluees1207 senayrtlk bebeğin kolu bacağıda olabilir o gerneşmeye başlıyorlar çünkü 22. Haftadan sonra😊 korkmayın hissetmek güzel birşey 😊 en azından onuda hissediyoruz
bluees1207 senayrtlk çok tedirgin olmayın herşey olacağına varıyor gerçekten . Rabbime emanet o nasip ederse sağ salim kucağımıza alırız nasip değilse doğumda bile kaybedebiliriz. Rabbim bize hayırlı ve doğru olanı yaşatsın 😘
Mozcann Haftamdayım az önce kontrolden geldim, bende de oluyor ya bir tarafa toplanıyor bebek, yada taş kesiliyor karnım çatlayacak gibi oluyor bianda. Yalancı kasılmalar artık çok normal endişe edilecek bir durum yok dedi doktorum. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş