Hasretlerden- irem-Dora inşallah diyetle düzene girdirebilirim. İnsülinin bebeğe bir yan etkisi olumsuzluğu vs var mı? Bilgisi olan var mı
Renginveannesi_ Hasretlerden- anladım canım Allah şifa versin insllah rabbim yavrularımızı korusun 🥺🤲🏻
Hasretlerden- Diyetisyen kan şekerini düzenlemesi için ‘ocean- krom pikolinat’ önerdi. Aramızda kullanan veya bilgisi olan var mı ???
ilahiyatciTurkologBirAnne Hasretlerden- merhaba çok zaman geçmiş ama bende gebelik sekerim için bu marka krom kullanabilir miyim diye dr uma soracaktım siz kullandınız mi? Faydasını görmüş muydunuz?
Pztf93 Pztf93 Şekerli, unlu gıdaları, kola meyve suyu gibi ürünleri tüketmeyip her öğünün yanına biraz yeşillik biraz protein ekleyin. Her gün yürüyüş yapın. Ben bu şekilde dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah sizin de normal değerlerde seyreder
durulice Benim açlık kan şekerim 69 çıkmış referans aralığından daha düşük, sağlık ocağını aradım açmadılar bir sorun olur mu acaba
Ozummm41 Mom727373 merhaba . Yazdığınızı görünce size sorayım dedim . Ben bugün aşırı acıkmıştım dışarıdan geldim ve sanırım 6 dilim tam buğday ekmeği yedim 🤦🏻♀️ Yemeği ısıtmaya gücüm yok gibiydi hem de canım istemdi kendimi ekmekle doyurdum resmen . 1. Saat ölçemedim ancak 2. Saat ölçebildim onda da 157 çıktı😢 böyle görünce 1. Saatte kim bilir ne kadardı diye çok canım sıkıldı 180-200 gibi değerlere çıkmışsa bi kereden bi şey olur mu sizce bebeği etkiler mi
gizzzy35 Ozummm41 200leri geçiyordu. Ama doğurdum geçen hafta pazartesi. 36 haftalık doğum yaptım. Çok şükür ikimizde iyiyiz 🙏