Tubakay Merve-0535 30+2 ile ben de buradayım 💙benim de ikinci sezeryan olacak inşallah 1 Haziran diye konuştuk doktor ile inşallah sağlıkla 🤲
Merve-0535 Tubakay bende 30+2 🤭🌸 benim daha konuşulmadi. Diğer kontrole belki. Aslında sordum da gün vermedi. 28 mayıstan sonra bekleriz bebişi dedi ❤️
Rumeysaaaaaaaaaaaa Merve-0535 bende 40 hafta beklemek hiç istemiyorum ya söyle mayıs sonu gelse güzel olur haziran bana çok sıcak geliyor 🤣🤣🤣😋😍😍
Tubakay Merve-0535 son adet 1 Eylül o zaman senin de 😊ben 39 dolsun en azından dedim doktoruma inşallah acil vir durum olmazsa tabi sağlıcakla gelsin yavrular 🥰
Rumeysaaaaaaaaaaaa Funday35 Merve-0535 Gamze_akgunn süt kartı 28 hafta itibarıyla ortalama 3 ay doğum öncesi 3 ay,doğum sonrası anneye verilen bir miktar süt parası
Merve-0535 Rumeysaaaaaaaaaaaa aaa aa 🤭 benim hiç haberim yok. Çalışan anneye mi yoksa canım 🤭 bir yere mi başvuru yapılıyor
Merve-0535 Rumeysaaaaaaaaaaaa ilk doğumun 🤭 beklemek gerekebilir canım 🤭😂 ama sezeryan istersen yapar belki doktorn 🤭 benim mecbur sezeryan olcak. Ondan erken olurdur 🤭
Funday35 Bebegimvebennnnn Bende sizin gibiyim tulumları bile uzun kollu aldım 🙄 Umuyorum ki boşa değildir 🤣
Happy1Anne Süt kartı için nereye müracaat etmemiz gerekir veya nasıl yapılır kızlar yardımcı olur musunuz
Rumeysaaaaaaaaaaaa Happy1Anne canim sen bir yere basvurmuyorsun ebeniz eğer böyle bir uygulama varsa,sizin adınıza,zaten kayıt açıyor sağlık ocağında
Rumeysaaaaaaaaaaaa Merve-0535 yok canım bütün annelere veriliyor kocaelide böyle bir uygulama var sizde de vardır belki
Rumeysaaaaaaaaaaaa Merve-0535 sezeryan ya da normal gibi birsey demedi doktorum ama 37 görürsen dikiş alırım bekleriz dedi
Merve-0535 Rumeysaaaaaaaaaaaa aa hiç demedi bana bişi. Sormak lazım. Peki ne kadar veriliyor canım. Her ay mi veriyorlar
dnz_dnz Funday35 hayır sezaryen olacak ama doktorla hiç tarih konuşmadık. Bu hafta randevum var belki söyler. Uygulama 7 haziran gösteriyor
dnz_dnz Merve-0535 iyi yapmışsınız aslında, ben yaz bebeği olacak diye karışık aldım. Uzun kollu da birkaç tane aldım. Şansıma bu sene de soğuk gidiyor
Merve-0535 dnz_dnz yazlık da aldım 🤭 hepsinden aldım vallaa 🤭 0-3 ay yazlık 3,4 parça aldım ama. Diğer yazlıkları 3-6 ay aldım😂 ama öyle büyük de değiller 😂🤭
Rumeysaaaaaaaaaaaa Merve-0535 evet canim yani üç ay doğumdan önce üç ay,doğumdan sonra 75 TL veriyorlar bu sene aslında çok birsey değil ama süt alınır yani en azından
Merve-0535 Rumeysaaaaaaaaaaaa her ay 75 TL değil mi 🤭 ama iyidr yine de ya. 6 ay olunca 450 TL ediyor. Ni eksiği giderilir 🎈
Rumeysaaaaaaaaaaaa Merve-0535 evet canim malum süt içiyoruz bebekler için onu karşılıyor sadece zaten adı da süt parası 🤣🤣
Merve-0535 Tubakay Aynen 1 Eylül 🥰❤️ benim kızım da durursa inşallah. Bende 31 Mayıs, 1 Haziran isterim 😂🤭❤️