Havvauslu leylaakyol05 ay aynıyım normalde çikolata tatlı delisiydim hamile olduğumdan beri çekmiyor canım normalde eksi yiyen ve seven biri değilim bulamıyorum da yiyecek birsey hiçbirseu canım çekmiyor resmen ya 16+3
Ayse1608 leylaakyol05 daha belli değil heyecanla bekliyorum ilk hamileliğimde çok yerdim hiç bulantım felan da olmadı oğlum oldu ☺️
basakerdvn leylaakyol05 kızımız olacak nasipse ama bu cinsiyeti belirleyen bi faktör değil çünkü benim bebekler ikizdi diğer bebeğimin kalbi durdu o erkek olabilirdi 🥺
Minnacksevdack leylaakyol05 ben 😂 sürekli ekşi yediğimden kesin kızım olacak dedim ama erkek. 19 haftanın içindeyiz hala daha tatlı yemem 🙊
Manolyagkmn leylaakyol05 bende ilk üç 4 ay çok fazla limon turşu tükettim tatlıyı göresim bile gelmiyordu sadece dondurma yedim içim yandığı için 😂 27. Haftamdayım oğlum olacak ❤️
nese-kasap Pirayeee bende şalgam suyu çok içtim ama tatlı da yedim ekşi turşu yiyemiyorum kızım olacak
Pirayeee nese-kasap ben kızımda tatli da ekşi de yedim ama 2. Gebelik biraz daha farklı cinsiyet öğrenemedm henüz 😅