Denizvegokyuzu leylaakyol05 Tatlı dahil hicbirsey yiyemiyordum doğru düzgün beslenemiyorum diye oturup ağlıyordum. Son 2 3 ayda tatlı yemeye başlayabildim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Merveofs Ben başlarda asla tatlı süremiyordum ağzıma onu birak görmek bile istemiyordum ama artık yiyorum tabi yine çok fazla yiyemiyorum
Deletedmom622772 leylaakyol05 ben normalde de tatlı ağzıma sürmezdim bu süreçte ilk 15 haftaya kadar tatlı her şeyden nefret ettim bugün ise akşam kendimi tutamayıp baklava yedim sonuc bu cok normal cok degisiyor dönem dönem yeme içme huyunuz
EEC4402 leylaakyol05 bende yaşadım aynı durumu asla.tatli yemedim eşim yerdi kokusundan midem bulanirdi ekşi acı yiyordum ama sonradan duzeldim herşeyi yiyorum şuan
Ayse1608 leylaakyol05 ben çikolatayı çok sever aşırı yerdim şuan yiyemiyorum 9 haftalığım ama sata göre 8
basakerdvn leylaakyol05 ilk zamanalr öyle oluyor bende nefret ediyordum içinde kakao olan herşeyde. Çikolata tatlı hepsinden tiksiniyorum ama sonra geçiyor 2. Trimesterde herşey yiyorsun bu seferde durdurmak zorunda kalıyorsun
Ayse1608 Pirayeee Ben hep şalgam aşeriyorum ama kendimi tutuyorum ilk hamileliğimde aşırı derece canım isterdi ve hemde ev yapımı memleketten getirtirdim 10 lt içtim yaklaşık😅sonra tansiyonumu etkiledi tuzlu olduğu için