AyeHakanKrk 40 haftalık mucize yolculuğum Bebeğimi sağlıkla kucağıma almakla son buldu çok şükür.29 agustos Çarşamba günü sancılarım düzenli aralıklarla gelmeye başlamıştı gün boyu squat çömelme hareketi akşam eşimle yürüyüş yaptım. Gece adet sancısı gibi belden kaşığıma ağrılar vuruyordu ve bebeğim kendini topluyordu. Sabaha karşı 05.30 da ılık duşun altına girdim sancımı biraz azalttı. Ertesi gün 30 Ağustos günü bayram sebebiyle eşim evdeydi birlikte kahvaltı yaptık saçımı maşaladım bigüzel makyajımı yaptım hastaneye annemlerle hep birlikte geçtik. 2 cm açılmam olduğunu suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. Odaya yerleştik Suni sancı verildi. Sancılarımı yürüyerek karşılıyordum en zirve sancıda çömeliyordum bunun çok faydasını gördüm. 2 saat sonra açılmam 4 cm olmuştu ve sancılarım dakikada geliyordu dayanamıcam diye düşündüm bian. Doktorum 1 saat sonra tekrar gelip muayene etti 8 cm olmuştu suyumu patlattı hafif hafif su gelmeye başladı saçlarını görüyorum ıkınma değilde büyük tuvaletini yapar gibi bi his gelirse hemen seslenin dedi. Gittikten 5 dk sonra o his geldi ebe gelip tekrar muayene edince hadi Doğuma gidiyoruz dedi yürüyerek Doğuma girdim. 5-6 ıkınmada içimden bişey aktı o kadar rahatladım ki dünyanın en hissi oğlumu hemen karnıma koydular ten tene temas yapıldı ✅ kordonunu babası kesti hayatım boyunca unutamıcağım bir anı oldu benim ve bizim için... Doğum için en büyük önerilerim ; geçmicek bi acı değil yapabilirim diye kendinizi şartlamanız, en başından beri yürüyüş son haftalara doğru squat ve çömelme hareketi, hurma , son haftalarda ılık sıcak duş her zaman bol bol su . Allah’ın izni sizin gayretinizle herşey oluyor. Dilerim bu duyguyu herkes Yaşar .
Suranur0705 AyeHakanKrk yarın banada suni şancı verecekler geçen hafta 2cm acilmam vardı. Suni şancı çokmu zor😥
Kubraozdemirr 38. Haftada sabırla bekliyoruz artık doğsun diye 🙏 Allah uzun ömürler versin inşallah 😍
AyeHakanKrk Kubraozdemirr bende öyleydim günler okadar çabuk geçiyor ki bi bakmışsınız Doğum yapmıssınız. Son günleriniz bol bol çömelin squat ve yürüyüş yapın .hayırlı doğumlar
AyeHakanKrk Suranur0705 gözünüz korkmasın. Kafanızda yapıcam diyin kolay bişey değil ama dayanılmıcak bişey değil Rabbim onun gücünü veriyor unutmayın ne kdr çok sancı gelirse o kadar çabuk açılma oluyor demektir.
Edizefeninannesi AyeHakanKrk ayy ne güzel rabbim analı babalı büyütsün bebişinizi 🙏 bizde umarım böyle rahat kolay doğumlar geçiririz inşallah
AyeHakanKrk Edizefeninannesi çok teşekkür ederim emin olun ben yaptıysam herkes yapar iğneden korkan bir insandım dediğim gibi Rabbim dayanma gücü veriyor herşey normalse kafada bitirin evet çok çektim canım yandı ama bitti geçti çok şükür sizinde geçicek hayırlı doğumlar inşalalh sizede
Edizefeninannesi AyeHakanKrk inşallah canım zaten böyle doğum hikayeleri okuyunca insanın içi biraz daha rahat ediyor cesaret geliyor 😃😃
AyeHakanKrk Edizefeninannesi cesaretinizi hiç kaybetmeyin kendinizin doktoru olun instgramda ebeaysee diye bi bayan var ben onu takip ederek bilgilendim
Adakus AyeHakanKrk Allah bağışlasın ♥️ Bu arada muazzam bir Öner’i yaptınız aşırı sancıda yere çömelme hareketini söylediniz başıma geldiğinde yapacağım ilk şey bunlar olacak teşekkür ederim 😘
AyeHakanKrk Adakus kesinlikle sancı Deniz dalgası gibi geliyor geldiği an çömelin geçtiği zaman kalkın yürüyün. Hastanedeki ebeler bile ilk Doğum 🤰 olmasına rağmen 4 saatte Doğum yapmama şaşırdılar instgram da ebeaysee diye bayan var onu takip etmenizi öneririm
Adakus AyeHakanKrk ediyorum canım onu bi kaç soru sormuştum zaten kendine 2 ay kadardır tanıyorum çok cici 😊 bu bilgiler onun da bilgisi ya hep der çömelin diye sen de kesin o şekilde yapınca demekki etkisi cidden varmış