Elisediz Mor_papatya_ adetime 6 gün var canım erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı bakalım 🤲🏻
Mor_papatya_ Elisediz Test mi bozuk acaba benimm de geçen ay başıma geldi hamilelik testinde silik kanda 0.100 çıkmıştı bu ay gecikti benim 4 gün bı kaç gün sonra doktora gidicem bende
Guncem Elisediz ya bu erken gebelik testlerini hiç önermiyorum. Benim de bı kere başıma gelmişti. Ama ucuz kaset testler gebelik yoksa asla öyle yaniltmiyor bembeyaz çıkıyor ozellikel laboquick. Üzülmeyin, Allah hayırlısıyla bekletmeden nasip etsin
hale21 Elisediz Elisediz Üzülmeyin lütfen inşallah önümüzdeki ay olur çünkü benim de geçen ay çift çizgi çıktı biraz silikti sonra kan verdim 1.20 çıktı ama bu ay çok şükür 600 çıktı🙏 Bazen silik çıkınca vücut kendini gebeliğe hazırlıyormuş
Mrv_77_77 Guncem aynen bende erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı tek çizgi ama kan testi verdim pozitif şu an hamileyim darısı isteyen herkesin başına versin
Mor_papatya_ Elisediz Geçen ayda bu ayda bende aynısı oldu kuzum silik çizgi çıktı kanda çıkmadı rabbim duanı en kısa zamanda kabul etsin stres yapma üzülme bidahaki ay olur inşallah 🙏🏼🌼
Mrv_77_77 Elisediz 4 gün vardı kesin olsun diye 4 günü bekledim normalde 6 gün öncesi de yapılayormuş