Mom545441 hll_clm teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 Bekleyen herkese sağlıklı gebelik diliyorum allahım kucağınızı boş bırakmasın en kısa zamanda nasip olsun inşallah 🙏🏻🥰
Mom545441 hll_clm nazar edecem kendime diye korkuyorum arada sancı yokluyor ama hemen geçiyor bide göğüs hassasiyeti var adete yakında oluyordu bunlar onun dışında sıkıntım yok çok şükür yarın 6. Haftaya giriyorum pazartesi günü de randevum var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
hll_clm Mom545441 ayy ne guzel duygular bunlar ya. Hic tedirgin olmayin allahin izne ile insallah 🤲 benimde belirtilerim adetle ayni sadece karnimda bi gerilme var agri degil onun disinda hersey ayni 😊
Mom545441 User1244 yok kuzum pazartesi saat 2.40 ta randevum az kaldı🥰 doktorum 1 kere daha kan ver yeterli dedi en son 2415.4 çıktı 💫
Kubraucarr Mom545441 erken gebelik testini yapmışsın silik çizgi çıkmış ya adetine beş gün kala sonra kan vermişsin betan kaçtı
Mom545441 Kubraucarr 10.4 çıktı ertesi gün tekrar yaptım 18.2 2 gün sonra 43.6 4 gün sonra 223.5 çıktı 5 gün sonra 2415.4 🙏🏻🥰
memurehanim Ben de yaptım negatif kızlar birdahaki bahara artık inşallah şu güzel günlerde güzel haber almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
trr4457 memurehanim ayyy hayırlı uğurlu olsun 🧚♀️🧚♀️🌸 benimde bata 5 gün var erken gebelik yaptım negatif acele ediyorum biraz galiba bilmiyorum ama sol göğüs kopacak gibi ağrıyor ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum
memurehanim trr4457 bata 5 kala benim kan testim negatif çıktı sen düşün o zaman çıkmamışmprtaya yani