Maya26 Dmllale ben 60 derecede bebek programında yıkadım kıyafetlerin hepsi küçüldü renkleri de soldu 🥲
Dmllale Barisinannesi beyazları yıkadım canım bende beyaz puset içini falan yıkadım 😀 Renkliler çıksın beşik kılıfları falan herşeyi yıkıycam🤣🙈
Dmllale Suleermz beyazları yıkadım şimdi renklileri yıkıyorum benimde ayırdığım renk salabileceğini düşündüğüm 2 3 parça var elimde yıkayacağım
Maya26 Dmllale keşke bende öyle yikasaydım ama bebek programında 40 ın altında derece yoktu en son 40 tı bende iyice temiz yıkasın diye 60 la yıkadım hepsi 2.el gibi duruyor neyse artık olacağı varmış tecrübe oldu bana da 😑
MucizeBeybi Merhaba bende yeni katılıyorum aranıza henüz 8 haftalıgız çok şükür 🤲🤲 birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var 🥰 Allah’ım herkese sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲
Dmllale MucizeBeybi amin canım🤲 Bende hergün yeni birşey öğreniyorum 🙈 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Tansuozp_07 Dmllale makineyi bozmamasi icin kucuk parcalari(eldiven corap gibi)bir kesenin icinde yikaminizi tavsiye ederim