northandmother Seda0662 Allah affetsin 65 ile hamile kalan ben 16+2 de 69 olmuşum sonumu düşünemiyorum rabbim yardımcımiz olsun 🤣❤️
Ya3 Seda0662 80 kiloyum bir 11 haftalık hiç almadım şükür 🙏 biraz tombik olduğum için alama dedi doktorum 4 aya kadar 🙈
Kvrckmom Mybabe_mom ya bende aynı şekilde 30+2 deyiz 9 kilo aldım. Zaten 8 kiloyu 24 haftadamda almıştım. Son 6 haftada 1 kilo almışım. Artık çok yiyemiyorum. Karnım çok çabuk şişiyor ve rahatsız oluyorum. 😕
AyselDemir Takıntı yapmayın kendinize rabbim onu nasib etmişse size sağ salim kucağınıza almayı da nasib edecek
pinapino Ecz1anne boyun kaç? Bende 16. haftaya kadar hiç kilo almadım ama sonra aniden son iki haftada 2 kilo aldım, kontrollü ilerliyordum halada öyle sayılır ama bi yerden sonra vücut tutuyor sanırım
Aslanidikut Cnrmom bu nasıl oluyor ya bebek kilo alıyor suyu fln desen var nasıl kiloda hiç oynama olmuyor anlamadım dha 19 haftalık oldum 4 kilo aldım bende sorun var heralde 🤣🤣🤣
Aslanidikut umayin-ucan-annesi zayıflar dha çok alıyor ilk hamileliğimi 27 ile bitirmiştim şimdi 2. Dha dikkat ediyorum snra vermesi de çok zor ben 20 kilo verdim yine hamile kaldım
GizemSnr Yesilev ay evet benimde çok şişti çoraplar falan çok iz yapıyor 🤦♀️ Doktora bu kilonun ne kadarı ödemdir dedim güldü ve en fazla 1 kilodur dedi 😂
Sehenz 2kizanasi aboooğ ben de seviniyorum ilk 4 ay kalmadım kalan aylarda da 20yi bulmam daha diye demekki öyle olmuyormuşş
2kizanasi Sehenz iştah vs hat safada oluyor bebiş kilo alsin diye yedim yedim sonuç kız 3 kilo doğdu 😂 bu hikayede yanan ben oldum 🤣🤣 Aslinda son aylar normal ve sağlıklı beslenirsek ideal alabiliriz diye düşünüyorum