umayin-ucan-annesi @Aslanidikut siz kac kg ile hamıle kaldınız aynımıyız boy kg olark evet cok zayıftmmkendmı tanıyamyorm suan cok snir bozucu😔ins zor vermem
Aslanidikut umayin-ucan-annesi 1.70 boy 62 ile kalmıştım 89la doğuma girmiştim son 2 ayda çok iştahım açılmıştı ve son ay çatlamarım oldu lütfen dikkat edin bol bol nemlenin kremlerim snra benim gibi pişman olursunuz kilo gidiyor ama çatlak gitmiyor
umayin-ucan-annesi @sendekimsinnn beslenmem normaldede ekmek yemezdm makarnayla felan hc aram yoktu zaten sadece cok hareketli bı hayattan bi anda evde hareketsiz yaşama gectm ondan sanırm su icsem yarıyor garip yanı 🤦🏻♀️
sendekimsinnn umayin-ucan-annesi bende 1.70 boy 57 kiloyla başladım ilk zamanlar 2.5 kilo verdim 18 haftalığım daha yeni yeni 57 kiloya geri döndüm ama çok korkuyorum birden kilo almaktan
umayin-ucan-annesi @2kizanasi kaçıncı aydan sonra almaya basladınız ?bende 5.aydan sonra hızla almya basladım 31.hafta 13kg🤕
2kizanasi umayin-ucan-annesi O civarlardı benimde muhtemelen yazdığım gibi çok hızla aldım 20 kiloya ulaştım sonra doğum yaptım Allahtan 😂
Hilalohilal Haftadayim 14 kilo almışım doktorum kızdı ekmek pirinç falan fazla yeme diye ☺️ moralim bozuldu haliyle ben de kilo aldığımin farkındaydım ama doktor diyince ayrı bir üzüldüm
2kizanasi Sehenz iştah vs hat safada oluyor bebiş kilo alsin diye yedim yedim sonuç kız 3 kilo doğdu 😂 bu hikayede yanan ben oldum 🤣🤣 Aslinda son aylar normal ve sağlıklı beslenirsek ideal alabiliriz diye düşünüyorum