Morningstar esratmbs hasta bezinden daha güzel birsey depend alırsan onu al derim kilod gibi giyip çıkarması bezi cırt cırt tak çıkar zor olur her tuvalete gitmeye bez değişmez sonuçta o yüzden o sırada dependin daha kullanışlı olacağını düşünüyorum
esratmbs Morningstar depend ilk andan beri kullanilir mi ki hasta bezi hic kullanmadan direk o kullanilir mi
Yesim619 esratmbs Paket li almana gerek yok suyun falan gelirse iki tane bulundursan yeterli bence.canım bide normal ped al
esratmbs Yesim619 ilk dogumumda hastanede 6 7 tane kullanmistim diye hatirliyorum bir pakette ne kadar var acaba
Gny18 esratmbs canım bazı hastaneler veriyor bazısı vermiyor siz ne olur ne olma diye alın yanınıza zaten fazla yer kaplayacak bişey de degil
Selin12- esratmbs sezeryan olacaksanız depend yerine mesane pedi alın dikislerinize değmez rahat ederseniz ben 3.dogumumu sezeryan yaptım hepsinde de mesane pedi kullandım daha rahat
Selin12- esratmbs canım devlette verilmiyor tıp fakültesinde herseyi kendiniz temin ediyorsunuz örneğin varis çorabını bile