Yenianneyimmm Kızlar ben doktora sordum ama burda kullanan varsa sizede sormak istiyorum son ayıma kadar da karından mı yapcam iğneyi
Guulseeen Yenianneyimmm bende karnımdan yapıyorm hep doktorum göbek en iyi yer oluyor demişti.. ama kolundan bacağından yapanlarda var
ozgeya Yenianneyimmm ben 3 aydır kullanıyorum,en başından beri sadece kolumdan yaptım.bir gün sağdan bir gün soldan. Ama normalde hergün dönüşümlü kollar,göbek ve bacaklardan vurulmak gerekiyor.
Ikizlerimemos Yenianneyimmm bende kullaniyorum 21haftalik hamileyim eczane bana surekli kullanicaksan rapor cikarttir ucret odeme demisti siz cikarttiniz mi
Mltm 1 aydır kullanıyorum. Kendim yapmayı denemedim hep eşime kolumdan yaptırıyorum. Kol bacak ya da karından yapılabiliyormuş. Bacağımdan yaptırdığım çok acıdı birdaha denemedim o yüzden.
Guulseeen Mltm ben 6. Ayımdayım cok sukur cok zorda kalmadıkca kendım yapamadm eşim hep göbeğimden yapıyor bazen cok acıyor hatta morluklar oluştu ama belırlı bı zamandan sonra alışıyo ınsan
Muhasebeci ozgeya Mltm Canlar kola çok aşırı yüklenmeyin derim biri çarptığı zaman canınız kesildi sanıyorsunuz bacak ve göbek en ideali bacak ilk zamanlar acıyor ama sonra alışıyorsun...
Kagan_pasa2 Ikizlerimemos rapor icin çok geç kalmissin boşa para vermeseydin keske. Rapor cikart onla daha uygun
Babies16 Yenianneyimmm kol ve bacakta olabilir ama oralar cok aciyor ben hep karindan yaptim.gobek delinin 4 er parmak ilerisinden deriyi sıkıca kavra yukari dogru kaldir sıkıstr igneyi uygula dik açiyla.dogru duzgun acimiyorda morarmiyorda o sekilde.36 haftama kadar oyle yaptim 2 hafya once biraktim
Yenianneyimmm Babies16 canım bende karından sadece yapıyorum ama kendim vuramıyorum eşim vuruyor sağolsun ama 1 ay sonra askere gidecek mecbur kendim yapcam video falan izledim bununla ilgili senin dediğin gibi anlatılıyor deneyeceğim ☺️
Babies16 Yenianneyimmm dene canim haftalarca hep o sekild eyaptim ignenin girdigini bile anlamiyorsun deriyi guzelce kavrayip sıkıstrinca.1 kere yapinca zaten gorursun korkmazsim.sonr ayavasca ilaci veriyrsn okadar
0581 Yenianneyimmm sanırım seninle durumumuz ayni bende 31+3 teyim sonuna kadar 4000 lik kullanıcam benimde eşim 10 güne askere gidecek bedelliye bende kendim hiç yapmadım iğne bende deneyeceğim el mecbur oldu .hastane de hemşire çok özensiz yapıyor mosmor oluyor kimse kendin kadar dikkat etmez Allah yardımcımız olsun
Ozcndln Babies16 canim bende 22 haftami bitirmek uzereyim ama doktor bacagina gecebilirsin dedi ve ordan vurmayi bilmiyorum bile hatta korkuyorum bacaktan olunca sen hic denedinmi
Babies16 Ozcndln kendim bacagi denemedim de ebe oldugum icin biliyrm.kasikka bacagin arasini goz karari 3 e bölüyorsun.ortada kalan alan igne bolgesi.bacaginnyan yuzune yapiyorsun.yine dik açıyla ve eti elinde sıkıştirarak yapiyorsn.gobekte rahatsan ordanda devam edebilirsn ben sonuna kadar gobekten yaptm
Mstfnnannesi Babies16 canım peki konuyla alakası yok ama normal doğumdan ne kadar önce bırakılıyor iğne
Serapca Bende kendim yapıyorum göbeğim dışında bacak ve kollara ücretten ziyade sürekli gitmiyorsun 2-3aylık doz almak iyi bence 29 hafta oluyoruz bizde kısmet olursa Doğuma 1hafta kala kesilecekmiş 😎