Vitaleden medstara geçmiş biri olarak bugün bir kez daha ne kadar doğru bi karar vermişim anladım. Uzun süredir devam eden kanamalarım var bugün yoğunlaşınca doktorumu aradım ve mesai bitimi hastaneden çıkacakken tamam hemen gel beklicem dedi ve acile gelince ara dedi. Acildeyken aradım elinde tekerlekli sandalye kendisi geldi yanıma kadar muayene odasına öyle çıktık, eşimde şehir dışında çalışıyor yanımda kız kardeşim vardı taksiyle döneceğimizi bildiği için taksiye binme hem çok sarsarlar dikkat etmezler hemde ben o tarafta yaşıyorum geçerken bırakıveririm dedi ve ne kadar yok desekte taksiyle paldır küldür sallanarak gitmene gönlüm razı olmaz her türlü önlemi alıyoruz madem bunu da yaparız ne olacak dedi, eşimle telefonda görüştü emanetini kapına kadar bırakıcam gönlünü ferah tut dedi..
tüm bunları yapmak zorunda değildi ki yapmasa bile sadece yaklaşımı bile benim için yetiyor valla.3 senedir vitaleye gidiyorum zaten ama son 2 aydır vitaleye defalarca kanamayla gittim kendi doktorum bir kere beklemedi, beklemediği gibi bazen doğru dürüst cevap bile vermezdi. Doktor var, doktor var demek ki ikisi çok farklı..