Limonzeytin Royem62 5dk kalmadan çıkıyo genelde çok test yaptğm için tecrbem oldu sonraki saatlerde ve günlerde çıkınca hep adet olmştm gönlnzce olsn 😊👍
Ogrtbusra Royem62 sağlık ocağı yok mu canım orda verebilirsin gebelik için veriyorum dersen doktor bhcg değerini de ister ayrıca adetinizden en az beş gün geçtikten sonra yapın diyorlar ama var sanırım
Gulcingezer Royem62 bencde var cnku daha belirgin olmus iki gunde demekki hcg artiyo hayirli olan yakin zamanda bi kan verin
Gulguzelim Gulcingezer gelen giden varmi sizin aynı gün yumurtlama gördüğümüz için merak ettim negatife gorduk
Ozlemsarap Royem62 benimde hamilelik cizgim cooook silik cikmisti kamerada boyle bile cikmiyordu ertesi gün kan verdim 29.41 le öğrendim hamileligi cok basinda olabilirsinde tabi idrara cok gec dusuyor
Royem62 Çok sağolun kızlar bugün de bekliycem bazen 1 2 gün gecikme norml karşılanıyor çnkü eğer bugün ve yarında olmazsam yarın gece acile gider veririm artık en kötü
Gulcingezer Gulguzelim daha yok ya aksama olur yada yarin sn gec benim pat diye baslar regl sende durumlar nasil
Gulguzelim Gulcingezer bendede şuanda hiç yok normalde 1 2 gun öncesinde kahve leke geliyordu ama gelir artık bugunmu yarınmi bekliyecegiz 😂 koskoca testler net negatifi cikarinca başladım temizlege
Gulcingezer Gulguzelim bn sabah da yaptim dayanamadm cikmadi olsa coktan cikardi benim regl yarin gelir bn zten umudu bitirdm ara da vericm yaza kadar hayirlisi hakkimizda canim
Melekk8 Gulcingezer canım bence korunma ama yumurtlama takibi yapma büyük ihtimal ramazan ayında bende yapmıycam takip