gunaynur Yasminn çalışan için en pratik kahvaltı tost, ben de çoğu zaman tost yemek zorunda kalıyorum yoksa yetişemiyorum
Yasminn gunaynur aynen öyle walla bi pazarları güzelce kahvaltı yapıyorum haftaici hem pratik hem besleyici tok tutuyor en azından o yüzden en iyisi tost
Tbrk Yasminn hangi demir hapini kullaniyorsunuz. Bnde sabahlari ac karnina iciyorum. Sonra yumurta peynir mutlaka yiyorum napcam bilmem😟 bide decavit iciyorum onuda gece yatarkrn iciyorum. Ilaclari dgru kullanip kullanmama konusunda teredduteyim aslinda
Bat87 Yasminn benim 36+4 😍 ilerki dönemlerde daha rahat içip yiyebilirsin inşallah benim ilk 3 ay kötüydü sonraki dönemde mide bulantılarım geçti. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏🏻
Neslihannteo Ya bende demir ve vitamin ilacı kullaniyorum biri kahvaltidan yarim saat once diğeri başlarken kahvaltiya ama ikiside 1 er bardak su ile içilecek içemiyorum kahvaltidan sonra içiyorum ikisinide etkili olur mu acaba
Yasminn Tbrk adini unuttum ya calisiyorum ben Yanımda degil vegafen mi neydi öyle bi adı vardı yumurta tmm da peynirle arasında iki saat bırakman gerekiyor iste