Kavakyellerihercai valla benim yasim 32 olcak temmuzda ilk gebeligim erken dogum oldu 1.5 ay yasadi..
9 ay sonra tekrar hamile kaldim zaten korkulu ve endiseliydim ,surekli kanamam.oluyodu 11.haftada gittigimde ensesi 3mm bulundu burun kemigine yok dendi dowmln sendromlu dediler perinatolojiye gonderdiler onlarda burun kemigi cok basik emsesi 3mm sivi alalim dediler risklerden bahsettiler kabul etmedim kagit imzaladim ciktim baska doktora gittim hemen oda 3.4mm olctu enseyi benim dunya basima yikildi ozel bir yerde fetal dna verdim o bekleme sureci benm.icin cok cok zordu cocugumun oyle olabilcegi ihtimali degil beklemek zordu. 20 gun sonra sonuc cikti hic biseyi yoktu enseside duzeldi suan cok sukur saglikli ilerliyoruz 20. Haftam bitti. Bol dua ettim hic neden demedim cunku diger oglumda yasasaydi o sureci atlatsaydi gorme engelli ve zihinsel engelli olarak ancak devam edebilcekti var rabbimin bir bildigi.sikmayin caninizi saglikla kucagimiza alalim insallah Allah kimseyide evladiyla sinamasin