renginnnock Htcnal dusuk risk cıktı her kadında illa bi risk vardır dedi ondan ımza istedi dogrumudur
hunilimom renginnnock 2 kızımda da özelde yaptırdım sadece kan alırken adım soyadım imza attım ama onun üstünde de Kocaeli il sağlık müdürlüğü felan biseyler yazıyordu doktorum da sonucu çıkarttı baktı guzel dedi verdi bana
Kavakyellerihercai renginnnock bende bugün sonuç aldım yaş riski çıktı amniyosentez yapmazsan imza at dedi imza attım ama çok korktum ya bir Şey varsa diye
Acemi_annee1 Kavakyellerihercai başka bi hastaneye sonuçlarımı verdiğimde banada yaş riskin çıkmış demişlerdi ama düşük risk grubundayim. İmzayı devlette attırıyorlar diye biliyorum amniyosentez hakkında bilgi veriyo düşünmüyorum deyince kağıt imzalatiyo. Sizin yaşınız kaç ayıptır sorması
Kavakyellerihercai Acemi_annee1 yaşım 33 temmuzda 34 olucak yaş riski neden çıktı anlamadım korktum sizde de mi yaş riski çıktı kaçta kaç çıktı acaba
Acemi_annee1 Kavakyellerihercai ilk hastanede bisey söylemedi yaş ile alakalı ikinci hastanede sordu 26 deyince sorun olmadı üçlü taramamda herhangi bisey de yoktu zaten yine düşük risk grubundaydim