Aleynasvr Zuzusmylva tamamlanır yavaş yavaş doğunca da önemli olan Hastane çantasını hazır tutun erken doğum riski varsa
glsmsny Aleynasvr evet yükleme yapıldı sınırın bıraz üstünde çıktı bır hafta dıkkat edıp şeker takıbı yapacaksın eğer düşmezse insüline başlayacağız dedı
Tontikannesi Aleynasvr 2 haziran doğum görünüyor erken gelir mi bilmem tabi 31 haftalığız çok yürür oldum artık ayakta fazla kalamıyorum ah oh uf diye geçiyor günler 😀
Aleynasvr Papatyadanbebek olur olur geç değil telaşı yapmayın. Çantaya koyacaklariniza öncelik verip hazır tutmaya başlayın öyle bir ihtimal varsa
Denzk Aleynasvr 30 hafta 🧜♀️ Herşey hazır sayılır yıkayıp ütüleyip kaldıracağım sadece. Büyük küçük herşey alındı sayılır ufak tefek şeyler kaldı
Elifelbb Aleynasvr 27+5 dolap alıncak bide kişisel bakım ürünleri kaldı bebegın diğer şeyler az çok var 👼🏻
ebru2871 Aleynasvr 27+2yiz nevresim takımı ve şampuan, pişik kremi bide kendi eksiklerim var alınıcak çok şükür kıyafetleri yıkadım ütüledim ağırlaşmadan hepsi bitti ☺️
kubumom 28+4teyim bebeğin kıyafetleri beşiği arabası tamamlandı, bakım ürünleri ve benim pijamalarım kaldı. Son birkaç gündür hareket ettiğimde ayakta durduğumda karnım sertleşiyor normal mi değil mi anlamadım yatınca normale dönüyor ama..