gmzkcl Aleynasvr yarın itibariyle 27. Haftamız oluyor inşallah❣️Bebek arabası, park yatak aldık büyük parça olarak, onun dışında çok alışveriş yapamadık daha. Sizler ne durumdasınız❣️
esn46kyy Aleynasvr 28+4 olduk 😊 Alışveriş işimiz nerdeyse bitti ufak tefekler kaldı 2 hafta sonra eşyaları yıkayıp ütüleyip çantamizi hazirlycaz inşallah 😊 Tek sorun sanırım biraz fazla kilo aldım Şimdiden 11,5 kilo aldım 🤦🏻♀️ 4 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama iştahım aşırı açık doymuyorum 🥺
Ipekkarakus0 Aleynasvr 26+2 haftalığız çok şükür 🙏artık bel ağrılarımız başladı alışverişe gelince de eksikler hiç bitmeyecek gibi 😂😂
Esrakse Aleynasvr 27+4 olduk. Çok şükür iyi gidiyor, sizin nasıl ? ☺️ Eksikler hiç bitmiyor bebek arabası ve yatak araştırmasındayım hala 🙄
Aleynasvr gmzkcl 27+4 olduk biz de. Bebek arabası biz de aldık yeni ama beşik almadık daha kıyafet falan da biraz aldık ama daha tam bitmiş değil alınacaklar çok bizim de 😀
Gzmnrayd gmzkcl 31+2 olduk eksik bitmiyor 🥰Dolabi kurulnca hersey ykanip dolap duzeltilcek .Herseyi son zamana birakmayin hamisler Sakın eskisi gbi hızli degilim .Allah hepimize saglikli ve hayirli bebisler nasip etsin😍
Aleynasvr esn46kyy biz de 27+4 . Ben 5 6 kilo falan aldım aslında çok almadım ama göbeğim son birkaç haftadır baya büyüdü bir de ayaklarım ellerim ödem yapmaya başladı tuz en sevdiğim şey nasıl azalticam bilmiyorum😑
Aleynasvr Ipekkarakus0 sırt ağrıları hep var bende de bir de Kasilmalarim var benim 2 haftadır. Aynen canım ya vallahi bitmiyor hep yeni bisey geliyo aklıma zaten daha eksiklerimiz çok kıyafet bile pek alınmadı zibin hastane çıkışı vs aldık anca 😀
dnz_dnz 30 haftalık olduk 💕 çoğu şeyi tamamladık sadece dolabı ve şifonyeri bekliyoruz. Onlar gelince kıyafetleri yıkayıp yerleştireceğim inşallah. İki gündür biraz kasık ağrım var ama bundan sonra hep olmaz inşallah. Rahim genişliyordur falan diye düşünüyorum
Gzm-- 29+4 olduk iyiyiz cok sukur 😊alisveris eksigimiz yok ablasindan olanlari kullanacagiz,2.kiz olmasinin avantaji.tabi ufak tefer seyler aldim yeniden ama temel seyler heo var zaten.kiyafet hic almadim almicam da herseyi var 😊
esn46kyy Aleynasvr benimde ayaklarımda ödem başladı aslında fazla tuz tuketmiyorum ama 46 ile hamile kaldım şuan 57.5 🥺
Ipekkarakus0 Aleynasvr bizde kıyafet kalmadı öyle cok şükür beşikte tamam bakım ürünleri deterjan vs onlar kaldı ana kucağı arabası ay çok ya daha 😂
Aleynasvr Esrakse aaa 27+4 aynıyız 😀 biz bebek arabası aldık da beşik almadık daha anne yani olanlardan istiyorum ama bakalım cidden eksik bitmiyor