• Doğum
  • Yarın mecburi sezeryana alınıyorum 😞🤲🏻 DUA İSTİYORUM

Merhabalar arkadaşlar yarın mecburi sezeryana alınıyorum bebeğimin kalp aritmisi bozuk düzelmedi 2 haftadır bu şekilde normal doğum olamayacağını söylemişlerdi. İlk doğumu normal yapmıştım şimdi sezeryan olacağım ve çok korkuyorum dua istiyorum lütfen 🥺🤲🏻

FerdAzra hiç korkma canım ben bugün oldum sadece ilk kalkış zor oluyor sezeryan i hiç anlamıyorsun bile

Pamuk_02 belden aşağı mı oldun canım korkuyorum valla ya iğne yapılırken hissediyor musun ? 😞😞

FHKK En büyük sığınağım zaten sağ Salim kucağıma almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻

Pamuk_02 nasıl uyuyacağım anam kafam da kırk tane tilki dolanıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pamuk_02 Umarkm öyledir yaa valla bak sezeryan korkan ilk kişiyim heralde 🙄 Normal doğumun gadasını alym vallaha bak 🤣🤣

FerdAzra Allahım şifalar versin sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏hayırlısıyla kurtulursun Allah’ın izniyle üZülme bunda da vardır bir hayır

FerdAzra öyle haklısın canım ama emin ol gerçekten benim kadar korkak bir insan yaptıysa sen de yaparsin

Babynisan aminnn canım benim Aminnn inşallah rabbim tüm herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻

FerdAzra Rabb’im sana güç kuvvet versin ama emin ol korkulacak bişey yok sezaryen doğumda tek yapman gereken oturup kalkmana ve hareketlerine dikkat etmen yanında sana yardım edecek birisi varsa çok daha rahat olursun zaten benimde zorunlu sezaryen olucak gibi görünüyo ama korkmuyorum çünkü biliyorumki normal doğum benim için riskli bunları düşünerek hareket edersen beynindeki düşüncelerden de kurtulmuş olursun ☺️