Tazeannee000 Kızlar 31+2 haftalık bebegim karnım iki gündür aşırı gerginleşiyor sanirim buyudugunden neler yapıyorsunuz bunun geçmesi için kremler sürüyorum ama fayda etmiyor pek özellikle akşamları daha fazla. Hindistan cevizi yağını kullanan var mi aranizda
Abdusunannesi Tazeannee000 ne kadar sıklıkla sertleşiyor takip edin geçmezse dr başvurun çünkü bende de 34. Haftada aynı sorun olmuştu üç gün hastene yattım nst de şancı çıktı ama şu da olabilir hafif seyler tüketin ikinci gebeliğin hala.ayni sorun var mide şurubu kullanıyorum.ben
F_s_ Tazeannee000 bende de aynı sorun mevcut. 32 olucaz bir gün sonra toplanıyor geceleri dediğin gibi. Özellikle yemekten sonra daha fena. Magnezyum kullanıyorum o biraz iyi geliyor onun dışında yağ olarakta bio oil kullanıyorum memnunum şuanlık
Esma70 Tazeannee000 valla korkutmak istemiyorum ama benimde sertleşiyordu doktor çocuk hareketlerinden olabilir dedi 32+6 ikiz hamileyim daha nst başlamamıştım dün akşam çok kaşıntım oldu kolestazdan şüphelenip acile geldim ikindin nstde yüksek sancı çıktı 3ten beri 4L serum yedim bir ciğer geliştirici oldum ben bir şey hissetmiyorum ama hala yüksek sancı gözüküyor aman ihmal etmeyin mutlaka bir acile gidin son bir kaç gündür benimde çok sık sertleşiyordu karnım
Tazeannee000 Abdusunannesi gündüz sıkıntı yaşamıyorum özellikle akşam yemek yedikten sonra rahatsiz ediyor beni
anneoluyorum27 Abdusunannesi benim de öyle oluyor gün içinde bi kaç kere top gibi bi yere toplanıyor sabahları daha çok akşam da yatacagım zanm oluyor 33+5haftalıgız normal mi sizce
Tazeannee000 anneoluyorum27 benimde karnımın üst tarafı sertleşiyor özellikle de göbek deliği çevresi. Acaba karnım çatladığı için de olabilir mi çünkü karnım harita gibi suan
Abdusunannesi anneoluyorum27 şancı da oluyorsa normal değil ama kendinizi dinleyin ne yapınca oyle oluyor ya da nasil beslenince suyu ihmal etmeyin benjm sancılarım gun de 5 lt su içerek gecti
anneoluyorum27 Tazeannee000 bilmiyorm ya kaç haftalıksınız benim çok şükür catlagım yok ilk gebelıgınız mı
Tazeannee000 F_s_ teşekkürler biraz rahatladı sizin yorumunuzdan sonra icim. Magnezyum olarak ne kullaniyorsunuz
Tazeannee000 Abdusunannesi Çok şükür sanci yok kendimi dinliyorum surekli bu ara suyu da az içiyorum onunda etkisi olabilir daha dikkatli olmak lazim
Tazeannee000 Trkn_09 yaşadığım ilçede kadın doğum doktoru tayini cikmis doktor yoktu ama acilden giriş yapıp nst bağladılar cok sukur sanci cikmadi normal ddiler
heleninannesi06 Tazeannee000 merhaba durum bende de aynı özellikle biraz yürüdükten sonra taş gibi oluyor karnım sizde de öyle oluyor muydu nst gitmek şart mı böyle bir durumda