Ays_cskn Beyza11122 Devlette girebilirsiniz canim detayli onemli cocugun her bir noktasına kadar inceliyorlar ihmal etmeyin derim nacizane tavsiye suan 12 haftaligim o gunlere erisebilirsek giricem ben
aylinpalaa Beyza11122 anladım keşke girebilsen devlete randevu için bi baksaydın belki orda randevu bulursun
Acemi_annee1 Beyza11122 devlette randevu bulabilirseniz eğer ücretsiz bakılıyor. Önemli bi muayene ihmal etmeyin derim
Gizemlili 58sivas 24 -28. hafta arası şeker yüklemesi yapılıyor yaptırın mutlaka belki gebelik şekeri vardır.
2cocukluana Beyza11122 benm bildigim devlette yapiliyor randevu zor aliniyor sadece ben 12.haftada randevu aldim 21.haftaya zor alabildm suan 17.haftadayim bekliyorum
Sinem-123 Beyza11122 devlette yapılıyor canım az önce bitti benim de 24 haftalığa kadar yapılıyor randevu bulabilirsin inşallah çok üstünde dur 16.00 da randevu tarihleri açılıyor Zeynep kamilde yaptırdım ben Erbil Çakar’a memnun kaldım
Sinem-123 Kelebek95 bende çok stresliydim sakin ol bebeğe yansıyor kendini göstermiyor 8.30 olan randevum 11 fe bitti kendini göstermediği için gezdim dolandım falan dönsün diye yemediğim şeyde kalmadı sonunda gösterdi beyefendi 😅