Yigitinannesiyim Doguloji Şekerim olduğu için prematürelik bitince alınacak 37 hafta çok erken bir hafta değil:)
Molika Burcusenkoc yok sancı olmuyor ama dün çok halsizdim heralde gelecek artık bebis dedim akıllı oğlum bekliyor daha gününü 😊
Withminou Neslikra06 aaaa benimde bende bayrama bebisle girmek istiyorum allahim ins nisan annesi olurum
Papatyaytt SerraLinasmom benmkide öyle kız ve hareketleri acayip canımı acitmaya başladı kasilmalarim çok oluyo yarın gidicem kontrole bide bat diye yatış veriyorlarmış 😅😅😅😁
Rabiaaa46 burcuo haklısın canım herkes dikkate almalı ama bu kadar psikolojik yan etkileri olduğunu bilmiyordum. Bizimde çatı muayenemiz var bu hafta bakalım darsa direkt bende sezaryen isteyeceğim
burcuo Rabiaaa46 Doktorunuz yönlendirir zaten, hayırlısı olsun hakkınızda 😊 sadece çevrede ille de normal/sezaryen olsun diye yorum yapanlara kulak asmayın. Doktor ne derse öyle hareket edin. Herkesin iskelet sistemi ve doğumu birbirinden farklı. 😊🌸
MeyraRana Rabiaaa46 çocuk doğum pozisyonunda şuanlık normal gibi gözüküyor ama iri bi bebek olduğu için eğer böyle bekletmeye devam ederlerse normal alacaklarını sanmıyorum.
Gnscgla Rabiaaa46 37 haftalığım son 9 günüm tek sayılara düştük bakalım herşeyimiz hazır minik adamımı bekliyorum allahım herkesi sağ salim bebeğine kavuştursun bu zor ve zahmetli yolların sonu güzel bitsin inşallah 🙏
Eliffefee Rabiaaa46 37+2yim daha gün vermedi doktr ama kalçamda çok ağrı var bugn kontrlm var belko gün verir bakalım
erdem_agah Rabiaaa46 37. Haftadayiz normal yapicam ama hastane terminim 19unda. Yine de burada çocuğun gelmesini bekliyorlar. Aksi durum olmadikca 40 haftadan sonra da yaptirabilirler. Nasip bekliyoruz
Gamze1351 Rabiaaa46 35+5 haftalıkken gelmeye başladı bizim oğlan sancılarım ve 3 cm açıklıkla hastanede yattım ama sancimi durdurdular ve ciğer geliştirici iğne vuruldum şuan sadeece kasıklarda ve rahimde ağrım var karnım sertlesio kasılıo ins vaktinde sağlıkla gelir uygulama ya göre 27 Nisan dio şuan 36+6 haftaligiz 💙 oglusumla 😊
Rabiaaa46 Gamze1351 çok şükür yinede kalmış içeride canım uygulama 40 hafta 10 gün hesaplıyor beklerlermi o kadar ya 😂