Busssx Sizden de Rabbım razı olsun inşaAllah nasııl sevindim hayırlı sonuç almanıza çook şükür darısı bizlere inşaAllah bizde hiç bir sorun yok gayet sağlıklı sonucuyla çıkarız inşaAllah.. Gramı boyu maşaallah herşeyi olması gerektiği gibi yani ne güzel Rabbim acısını göstermesin evladınızın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin. Doktordan memnun kalmanızada çok sevindim içim rahat etti gerçekten inşaAllah bizde memnun kalırız bebişin ultrason fotonı veya videosunu verdi mi yüzünü falan net gördünüz mü yani bu arada sizin kız mı erkek mi🥰
Yaa bu arada detaylı için bu kadar heyecanlnp merak etme sebebim en son ki kontrolmde doktorumuz korkuttu bizi o kadar çok ağladm üzüldüm ki.. Bizim 2li tarama testi zamanımz geçmişti bebeğe bakıp bu bebeğe nifty testini öneriyorum dedi bir kaç kez. Fetal dna testiymiş. Kilosu boyu gelişimi ultrason fotosu hiç bir bilgi vermedi sadece bunu söyledi. 4 buçukmş fiyatıda. Kendisi söylemynce ben sordum neden öneriyorsnz kötü bşy mi var ddm görünen bşy yok ama mutlaka yaptırın dedi kafası büyük gibi dedi şok oldum.. Sonra çıktık zaten.. Ertesi gün buradaki devlet hastanesine gittim hemen. Muayene oldum bir sorun var mı diye sordum Buharada söylenen testi söyledim gerek var mı sorun var mı falan diye. Haftasına göre gelişimi gayet iyi ben bşy göremiyorum ultrasona bakıpta bebek hasta diyemezsn zaten ddi. İçin rahat etsin detaylı baktrablrsn araştırma da dedi metin beyin ismini verdi bide atakan beyin. Özel yerleride var hangisine gidersen ddi. Ondan sonra araştırırken sizinle tanıştk işte çok şükür Allah razı olsun siz bilgi verdnz çok mutlu oldum bayramdn sonra bizde gidecz metin beye inşaAllah bebeğim sağlıklıdr nolur duanızı eksik etmeyn para tuzağı bu testler dediler ama içim yinede rahat değil bizde sizin gibi hayırlı sonuç alırız inşaAllah.. Rabbım evladımızla sınamasın acısını göstermesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah..