ikicocukmeselesi Asseyda kız banada diş çektirmek kolay geldi, diğer iki dişimi çekmiyor doktor kanal tedavisi diye tutturdu benimde kanal tedavisine aklım gidiyor🥺
Asseyda ikicocukmeselesi benim bu çekilen dişime kanal tedavisi yapmıştı tekrarlarsa çekmekten başka çaremiz yok demişti bu benim baya zoruma gitti 😔 ben sütten yumurtadan falan tiksindim yiyemeyince dişlerime vurdu
ikicocukmeselesi Asseyda ah benimde ilk hamileliğimde zaten mahvetti korkudan zaten gidemedim üstüne bide 2.ciye hamilelik derken sonuç olarak sürünüyorum 🥺
taninmayananne ikicocukmeselesi evet dundu ama yapmadilar. Antibiyotik verdi bide parol verdi. Hamilelikten sonra gel bakalim dedj
2tospikannesii taninmayananne iyiki yapmamış benim enfeksiyon vardı ona rağmen yaptı Dr ve kc kez uyusturdu yine de acidn öldüm ağlaya ağlaya çıktım ordan o yuzden önce antibiyotik kullan iyice bi temizlensin sonra yaptir canim yoksa hiç uyusmaz
Skrn3- ikicocukmeselesi o an acı olmuyor ama sonrasında bir gün acı oluyor diğer gün geçiyor 🥰 4 tanesini de çektirdim 😥