ikicocukmeselesi Kızlar şu an dişçi koltuğunda oturuyorum bayılacam korkudan kanal tedavisi dediler acıyor mu yaparken çok veya sonrasında ağrı oluyor mu🥺🥺🥺
taninmayananne ikicocukmeselesi qyy benimde disci fobim var qma morfinden sonra aci hissetmiyorsun. Benim fobim morfin yani 🤧🤧🤧 benimde yarin randevum var bide hamile oldugumu ogrendim yapar mi bilmiyorum.
ikicocukmeselesi Zehragniken ay çok heyecanlıyım çok korkuyorum zaten 2 gündür devamlı ağrı çekiyorum birde üstüne bunun ağrısını çekmek istemiyorum, zaten dişçi fobim var elim ayağım titriyor
Zehragniken ikicocukmeselesi hiç korkma canım emin ol dis ağrısını çekmektense yarım saat katlanırım tedaviye daha iyi Sadece ağzını uzun süre açık tuttuğun için ağzın ağrıyor biraz. Ama benim işlem sırasında da sonrasında da hiç olmadı 2 kere yaptirdim
Binnur81 ikicocukmeselesi dayanilmicak bı ağrı değil hep cekmekdense yarım saat dayan cnm temizlerken biraz sizliyo
ikicocukmeselesi Sdt3456 evet canım 7 aylık hamileyim kanal tedavisini yaptıramadım resmen cesaret edemedim çektirdim dişi
ikicocukmeselesi Pyrz_07 dayanılmayacak kadar kötü müydü? Hamileyim paroldam başka birseyde alamıyorum
ikicocukmeselesi taninmayananne canım bende öyleyim yeminle o koltukta bacaklarım birbirine vuruyor titrerken🤦🏼♀️ Şükür çekti geçti gitti umarım bi daha en azından doğum yapana kadar ağrı çekmem
taninmayananne ikicocukmeselesi insallah canim ben de gitmisken hepsini yaptiracaktim. Zira yillarca gitmedim korkumdan . Simdide hamilelik cikti iki tane agriyan var onlarin caresine bakalim da dogerleri sonra insallah 🤧
taninmayananne ikicocukmeselesi evet dundu ama yapmadilar. Antibiyotik verdi bide parol verdi. Hamilelikten sonra gel bakalim dedj
Asseyda ikicocukmeselesi ben 1 taneyi çektirdim Baya kötüymüş😔 sen yoğurdu sütü arttır bide magosit kullanıyorsan günlük 2 tane iç oda toparlıyor
ikicocukmeselesi Asseyda kız banada diş çektirmek kolay geldi, diğer iki dişimi çekmiyor doktor kanal tedavisi diye tutturdu benimde kanal tedavisine aklım gidiyor🥺