ebru2871 Sbm050421 29 haftalığız - 1ile yola devam ediyorum ve gerçekten normalde çok kilo alan birisiyim ama hamilelik bana yaradı düzenli yemek yiyorum 2 saat arayla illaki bişi atıştırırım bide bol su 2.5 3 litre su içiyorum arada kaçamaklar da oluyo ☺️
Sbm050421 ebru2871 yaa maşallah canım , kahvaltın akşam yemeğin nasıl ? Boyun kilon kaç ☺️Bir de akşamları yiyor musun 6-7 den sonra
ebru2871 Sbm050421 kahvaltı haşlanmış yumurta,peynir,zeytin, reçel evde ne varsa yemekte öyle özenmiyorum illa et yada sebze yicem demiyorum 1.50 boyundayım 81 kiloyum akşam saat 8 gibi meyve veya yoğurt yiyorum kuruyemişten tiksinmiyosan tüket
Limonzeytin Abarmatın yahu kilo dediğinz neki zaten son zamanlarda çocuğunz kilo alacak rahim büyüyo o ayrı kilo sıvısı ayrı plesentası ayrı kilo almamak mümln değil zaten. Kafaya takacak başka şey bulun bunlar boş pskljınızi bozar yani 😊👍
Sbm050421 Limonzeytin psikolojimi bozmuyor inanın , hem kendi sağlığım hem bebeğin sağlığını düşünüyorum , fazla kilo her türlü sıkıntı bir şey , elimden geleni yapmak istiyorum , ben yapayım da takdir Allah’ın 😇
Neva09 Sbm050421 çok takılacak kadar kilo almamışsınız. Genellikle gözlemlediğim kilolu hamile kalanlar çok fazla kilo almıyor birde mide bulantısı yaşayanlar ilk 4 ay zaten kilo veriyor ya da hiç almıyor o yüzden 4 aydan sonra da yavaş yavaş alındığı için toplamda çok kilo alınmamış oluyor örneğin ben 4 ay boyunca hiç kilo almadım hatta bir buçuk kilo verdim şuan 34 haftada 8 kilo almışım toplamda..
Sbm050421 Neva09 bende işte yeni aldım 16+6 yım sizin gibi olursam çok çok güzel 34. Haftada 8 kilo gayet güzel ☺️ Zaten az kalmış doğuma , en fazla 10 kg ile gidersiniz yani , maşallah diyelim 😇
Limonzeytin Sbm050421 Muhakkak sağlk için bizde biliyoruzda aşırı kasmak kafaya takmakta iyi değil ondan dedim. İllaki istem dışı kilo alımı olacak ben 19.haftadaym 3.5kilo aldm zayf biri değilm balık etliyim aşırı takılmıyorm bu şeye sdce dkkat ediyorm şeker tatlıdan uzağm paketli gıda bişey yemem astli içecek içmem tam buğday ekmek tüketirm prnç makarna patates pek yemem bol su içerim buna rağmen elbet kilo alıcam bunun farkndaym. Ayrca spor yürüyüş yapamıyorm plesentam aşağıda yasak hareket falan riskli diye evdeym hep.doğmdan sonra daha iyi olableceğmn farkndaym 😊👍 riskinz yoksa bol hareket yapn yürüyün videolar falan var youtubede, yedklernize dkkt edin gerisi naslsa olacak 😊
Secil0127 Sbm050421 22. haftaya kadar karbonhidrat ve tatlı yemeyerek bol su içerek 2 kilo aldım ama son aylar 6 kilo aldım. Bi yerden sonra aşırı miden açılıyor tabii biraz da yapı meselesi çünkü eşim sürekli senin yediklerini ben yesem yerimden kalkamam diyor 😂
eftelya_ser Sbm050421 6. Haftadan beri sadece iki gün makarna yazdı ama ben bazen lahmacun bile yedim pilav zaten hayatımdan çıkardım diyebilirim dışarda yediğimde 3 4 kaşık anca yemişimdir evde de yapmıyorum. Ama yerseniz öğlenleri yiyin ben çalıştığım için yiyemiyorum akşamları daha hafif yemek mantıklı ayrıca pilav makarna hakkaten çabuk acıktırıyor
Birkuzucukbeklerken Sbm050421 kizimda 30 dan sonra kilo almaya başladım onunda tamamı kizimin kilosuydu
eslemsi Sbm050421 39 kiloydum lisede sonra 1bucuk yil inat edip zorla 60lara ciktim sonra evlendim 70 oldum sonra 90la doguma gittim bebem 40liyken gene 70 oldum snra 65e indim kendiliginden snra gene hamile kaldim iste suan gene 65imd😅 zayif degilim ama bu benim cabam sayesinde zorla aldirdim bunyeye kilolari😅😅
Ipekcntrk Sbm050421 son 2 ayda 10 kilo aldı arkadaşım 🤭 10 kiloyu almıştı zaten 🤭 bende suan 18 haftadayım 5 kilo aldm bile 😔 valla su içsem yarıyor anlamadm
Esenasel Sbm050421 İkiz hamileyim hiç kilo almadım sadece bebeklerim aldı gören diyor aynısın sadece karnım var ve komik duruyor bebeklerimde sagliliklilar
Esenasel Sbm050421 Tatlı çikolata ekmek hersey istediğim kadar yiyorum hepsi bebeklerime gidiyor bana bisey yok
SutlacimiYedimmiBen Sbm050421 püf noktam yoktu ama ben kilolu hamile kalmıştım zaten 88 ydim sonra ilk 3 ay 86 oldum doguma 93 ile girdim bebgim zaten kendisi 4.110 gr dogdu 😍 toplamda 7 kilo almistim😀