Sinmalts Develt Hastanesi’nde doğum yapan arkadaşlar devlet Hastanesi’nde spirudal vuruyorlar mi? Lütfen cevap verirseniz sevinirim ☺️
Hilal-95 Sinmalts isteğe bağlı ilk doğum sezaryen olmuyor naparsan yap eğer bi problem olursa allah korusun anca öyle onun dışında 24 saat beklıyorsun canm
eslemesila Sinmalts orda doktorlar nasıl size uygun görürse öyle yapıyorlar sizin fikrinizi kesinlikle sormazlar ama dua edin kendinize iyi hemşirelere doktorlara denk gelesiniz sizde onlara uyumlu olmaya çalışın size daha iyi yardımcı olurlar ters cevap verirseniz ters davranırsanız onlarda öyle yapar ama diğer türlü çok iyi davranırlar büyük ihtimalle
haklisinesracim Sinmalts epidural yok devlet hastanesinde gerekmediği sürece ne ilaç verirler ne de müdahale ederler. Açılmanı tamamlarken sancı çekiyorsun sancıda bağırmaman gerekiyor cocugu strese sokmamak için sakince sancini çekiyorsun sonra açılman tamamlanınca masaya alıp doğuma geçiyorlar. Ben devlette normal doğurmuştum ilk çocuğumu bunu da normal doğurmak istiyorum hayırlısıyla kolaylıkla
Gamze-38 Sinmalts 5 gün önce doğum yapmış biri olarak devlette bir daha mı tövbe diyorum sezeryanse olabilir evet ama normal mi… İşin zor ben travmasını hala atlatamadım…
Hilal-95 Sinmalts çile değil de en son olarak sezeryan oluyor yani ben devletde yaptım doğummu benden önce gelen kadınlar 24 saat beklemiş sancıyla suni felan verilmişti açılması olmadı ben gittim 10 saat bekledim doğurdum açılmana bağlı bıraz da ama doktorlardan felan cok memnun kaldım ben ilk doğum her zmaan braz dhaa zor oluyormuş açılma yönünden
rabiaegilmez Kendinizi böyle şartlandırmayın, çile çektirmek için özel çaba harcamaları için bir sebep yok ki 😊 Prosedürler farklı olabilir ama doktorunuz iyiyse devlet hastanesinin birçok avantajı var 👌🏻
Hilal-95 Sinmalts korkutma kendıni korkmaya şartlama canm illaki doğacak merak etme allah büyük korkuyu cıkar aklından ben yaparım de ben hep bebeğimi düşündüm odaklandım sürekli
Sinmalts Hilal-95 çalışan bir gebe oldugun içinde çok korkuyorum doğumdan bebeğe bir şey olacak diye ama haklarım içinde çalışmak zorunda hissediyorum kendimi bebeğim için
Hilal-95 Sinmalts çalışman daha iyi hareket çok daha kolaylaşıyor canm doğumu bende çalışıyordum ama 2 kere düşük yaşadım yol cok uzundu iş yerime gitmek sıkıntılıydı cıktım mecbur haklarını al tabıkıde inanki hersey cok pahalı 🤦🏻♀️ Her hafta kafadan çöpe 300 lira atıcaksın bezleri😀 inşallah sağsalım alırsın hangı şehirdesin istanbul ise sarıyer çayırbaşını önerrm ben orda doğum yaptım
Sinmalts Hilal-95 hayır Ankara’dayım ben benimde isim uzak evime 😕 bebeğime üzülüyorum iyi beslenemiyorsak diye
Sweetbabyy Hilal-95 Aa sizi hatırlıyorum konuşmuştuk bende orda takipliyim 36+4 haftalığız nasıl geçti süreç odanız tek miydi memnun muydunuz normal doğum mu oldu doğumhaneye giderken nasıl oluyor asansörden direk mi geçtiniz insanların içinden mi herşeyi merak ediyorum aslında sordum araştırdım ama yaşamış birinden de dinlemek isterim
YeninesilAnne Hilal-95 yaa ne zaman doğum yaptınız. Hastane ortamı nasıldı. Bir de tek bir gece mı kaldınız acaba. Kısmet olursa ben de orada doğum yapicam da nasıl olacak bilmiyorum
Hilal-95 Sinmalts bebeğe kilo aldırıcak besnleri yemeye calıs günlül mutlaka zaten alısıyorsun zamnla tercihlerin onlar oluyor🤣
Hilal-95 Sinmalts decavit kullandım ben sadece kaşar muz soda ceviz vs bak bunlar güzel kilo yapıyor bebeğe ben özellıkle kaşar yedim hep elma gibi alıp elıme yiyodum bnm bebeğime giden damar kısaydı kilo almaz dedi doktorum 3200 doğdu