Merme mintirik özelde yaptırdım 35 40 dk sürdü önce kendi ölçümlerini yaptı sonra bize görmek istediğimiz detayları gösterdi
Glck_anne Ben devlet hastanesinde özel randevu alarak gittim perinatolağa.15-20 dk sürdü eşimi de muayene odasına aldı.her detayı incelerken sesli bir şekilde anlattı bilgi verdi .hatta muayene esnasında eşim merak ettiği soruları sordu onları bile tek tek cevapladı ben çok memnun kaldım
Sehnaz34 Glck_anne devlette her hastanede var mı acaba bilgisi olan var mı birde siz hangi hastanede yaptırdınız
momz Toplamda 3,5 saat sürdü 😂 burun kemiğini göremedik pozisyonundan dolayı 45 dakikaya bir yürüyüp yürüyüp geri girdim odaya… kesintisiz olsa 20dk da falan biterdi. Doktor tavsiyesi konuşması falan max 1 saat.
hunilimom mintirik ilk kızım da üniversite hastanesinde yaptırdım 30-40 dk sürdü 2 doktor inceledi anlattı simdi özelde yaptıracam 20-30 dk sürüyormuş
KaranAlpgeliyor Sürekli gittiğim doktor demişsiniz muhtemelen o yüzden kısa baktı ama detaylı ultrasonun perinatolog tarafından yapılması taraftarıyım benim doktorumda bulunduğum şehrin en iyi cihazına sahip ben yinede kendi doktoruma yaptırmadım ayrı bir doktora gittim.Kendi doktoruma yaptırsaydim nasılsa biliyorum deyip detaylı incelemezdi belki benimde kısa surerdi bence içinizin rahat etmediğini söyleyin gerçekten çok kısa sürmüş
mintirik KaranAlpgeliyor evet bu gittiğimde söyleyeceğim evlat bu sonuçta devlete de randevu aldım aslında ama kovit testi olmadan yapmıyorlarmış bende o sıraya girip test vermek istemedim
Htcerdogn KaranAlpgeliyor ödeme yapmadık sanırım o yüzden :( durumumuz yoktu burdada devlet hastanesi bakmıyodu. Bi tanıdığımız hocadan rica etti öyle baktı sanırım o yüzden çok umursamadan yaptı
mintirik Htcerdogn biz ödeme yaptığımız halde öyle sürdü ailemde olmak üzere hiç mi incelemedi parayı almayı biliyolar daha uzun uzun sürmesi gerekli dedi
Htcerdogn mintirik ama sağlık ocağındaki doktorum eğer bilgili bi hocaysa direk bakıp anlar zaten dedi