mintirik Kızlar detaylı ultrason ne kadar sürdü özel ve devlette neyi inceleyip ne bilgiler verdi doktorunuz paylaşırmısınız?
Eylull17 mintirik ben iki kere girdim ilkinde özele gittim 45 dakika sürdü herseye bakiyor ve sana da anlatıyor 2. De ise perinatolojiye göründüm oda 1 saatten fazla ilgilendi
Kubr_a mintirik özel perinotoloğa gittim 1.5 saate yakın inceledi ve bilgilendirdi🌸 ayrıca bazı özellerde eşini odaya almıyor ama gittiğim doktor eşimi de aldı
Birkuzucukbeklerken mintirik özelde yaptırdım 20 dakika sürdü damarlar ic organlar kollar bacaklar parmaklar göz kulak eller ayaklar bütün herseyine bakıyorlar
mintirik 3oglanannesi 3oglanannesi benimde o kadar kısa sürdü ama hiç bir bilgi vermedi aklımda şüphe kaldı
Nesliihang Özelde 20 dk sürdü tam ama bi sorun olmadığı için herhangi bi sorun görseydi dahada uzardı
mintirik Nesliihang benimde 7 dk falan ama o süee her yeri kontrol etmeye yeterlimi ona emin olamadım
mintirik SunnyG devlette mi özelde mi benim niye o kadar kısa sürdü anlamadım tekrar gideceğim bunun için
Minikprens22 mintirik yaa çok az sürmüş sizinki niye böyle yaptiki genelde devlet az sürede bakar bilgi vermez
3oglanannesi mintirik oda ultrasonda çocuklar vardı bakın bu kol kemiği bakın parmakları sayın bkm falan diye yavaş yavaş baktı 9 dk anca sürdü ayrıntılı inceledi
mintirik Minikprens22 devlet bile daha uzun bakıyormuş öyle söylüyor herkes doğum paketi yaptık bide diğer muayenelerimde kısa kısa sürüyor doktordan kaynaklı sanırım
mintirik Kubr_a eşim geldide içeri muayene çok kısa sürdü zayıf olduğun için herşey net falan dedi şipşak baktı bitti
mintirik Nesliihang yok yalan söylüyorum emin değilim laf olsun diye post açtım 7 diye uydurdum şaka mısınız ya
mintirik Birkuzucukbeklerken haftaya cumartesi randevumuz var o zaman bunu belirtip telrar bakmasını isticem