Dilos6342 Miniportakal Ben 2. Rahim filmini çektirdiğim ay hamile kaldım inşallah rabbim yüzünü güldürsün 🙏🏻
Burcukose Miniportakal benim bildiğim rahim filmndeb sonra çok hamile kalan var çünkü rahim film çekilirken tıkali tüpler açılıyormuş ☺😊
Miniportakal Burcukose evet bügun kontorlüm vardı sağ 4 sol 4 yumurta olmuş pazar aşılama yaptıracağız
Aydnipek Miniportakal 3 ocakta rahim filmi çekildii 2 şubatta hamile olduğumu öğrendiim şuan 13 haftalık oldu bile inşallah istediğin sonucu alırsın allah hayırlısını versin 🌸🤲🏻
Meleknkkk Miniportakal hiç çatlatma iğnesi falan kullanmadım canım. Pko var bende. Folik asit kullandım 2 ay sonra hersey normal dedi doktor bide rahim filmi istedi tüpler mi kapalı diye ama onlarda acıktı şükür. Ocağın 13ünde rahim filmi çekildi yine ocağın 30unda hamile olduğumu öğrendim. Rahim filminden sonra hamile kalma oranı artıyor. İnşallah hersey gönlüne göre olur 😊
Miniportakal Meleknkkk inşallah kuzum bende kist vardı eşimde sorun vardı tüp tıkalıydı derken inşallah bu sefer tutar bi sorun kalmadı artık
Meleknkkk Miniportakal inşallah Rabbim size de nasip etsin. En önemlisi psikoloji unutma kafanı rahat tut biliyrm zor ama ne kadar rahat olursan o kadar hızlı oluyo
poyrazinnannesii Miniportakal cektirdikten sonrski ay hemen kaldım büyük iht sol tüp kapalıydı ilaç verilirken ölümlerden döndüm öyle bir ağrım olmustu
tatlisbirkiz poyrazinnannesii canım gittiğin yer son teknoloji aletler miydi. Doktor banada rahim filmi çektir dedi bende acılı diye çok korkuyorum. Senin yorumunu görünce yazayım dedim. Nerede çekildin ve çok mu dayanılmazdı ağrın
symaslan Miniportakal merhaba benim de aynı sağ tüpüm tıkanıktı sol tüpüm de rahim filmi ile açıldı iki ay yumurta takibi yaptık ve sol tüpümden yumurtadığım ilk ay hamile kaldım. Allah size de nasip etsin inşallah 🌸
babygst 123emakumsal MerhAbalar canm ben de Zeynep kamilden randevu aldım gidince hemen çekmiyor önce ilaç veriyor değil mi ve acısı nasıldı ilgileniyorlar mı
123emakumsal babygst ben oncesinde intertilite uzerinden rahim filmi cekildim rahim filmi cekilmeden once intertilitedeki doktoruma gidip rahim filmi cekincem dedim recete yazdi gidip eczaneden aldim bi kutu agri kesici 1 kutuda antibiyotik yazdi bitane antibiyotigi islemden once ictim agrikesiciyide ilseme 10 dk falan kala ictim ki rahim filmi ceken doktor ve asistanlari cok anlayisli cok ilgililerdi baya saolsun yatistirdilar hangi islem esnasinda ne olcagini dile getiriyorlar canim.muhakkak tek gitme yaninda biri olsun ve iceri islem odasina kendinle orkid gotur wcde hallederim diye dusunme bi sure belli miktarda kanaman olabilir direk orda halledersen senin icinde daha iyi olur ben wcye gidene kadar batmistim pecete yetersiz gelmisti bende kimilerinde sadece lekelenme oluyomus yada hic kanama olmuyormus ama ihtimalleride dusunmek gerekiyor canm. Sivi veriminde acin olabilir adet sancisindan bi tik fazla sadece o an sivi aliminda aci oluyo sonra kendini toparlaman icin musaade ediyorlar kendini kotu hissedersen vb ilgileniyorlar hemen canm
babygst 123emakumsal bir nebze de olsa içim çok rahatladı canım sağolasın Şurayı tam anlayamadım şimdi ben ilk kez gidicem adetliyken randevu aldım ilaç kullanımı gerekiyor öncesinden diye, burda yanlış mı yaptım adetten sonra gitsem hemen çekerler miydi
123emakumsal babygst adetliyken cekilmiyo adet bittikten sonraya randevu veriliyo ben telden aradim ertesi gune randevu verdiler oncesinde intertiliteye gidip rahimnfilmi cekilcem dedim doktor recete yazdi. Yada adetin 1. Yada 2gunu hastaneye gidip ordan randevu olusturuyorsun adet bitimine de gun veriyolar rahim filmi icin randevu aldiysan bunu demis olmalari lazimdi adet bitince cekilmesi gerektigini
babygst 123emakumsal evet canım adet bitince çekileceğim herhalde gittiğimde doktor önce ilaç verip o güne tekrar gün verir bakcam artık çok teşekkür ederim canım bilgilendirme içib🌸🌸🌸🌸😊
Deletedmom2265 Miniportakal Ben 2 kere çektirdim sorun vs de çıkmadı ama film sonrası gebelik oluşmadı şuan tüp bebek ile gebeyim 🤗
Kvser Miniportakal bende martın 25 inde çekildim beklemedeyim inşallah rabbim bizlere de nasip eder canım 🤲🏻