Barlas_mom burcuacrr Ben henüz almadım karar vermeye çalışıyorum doktor bitkisel yağ damlası verdi gün de 3 defa şimdi onu deniyorum işe yaramazsa mamayı da değiştirecem.
Barlas_mom burcuacrr Canım mama iyi geldi mi naptın bize aptamil de iyi gelmedi şimdi sma optipro aldık buna bakıcam 🙈 oğlum çok mutsuz 3.mama değiştirişimiz ne yapıcaz bilmiyorum sütüm de yok
cahillesohbetikestim Barlas_mom mama verdiğin için bebeği suya ihtiyacı var canım sadece mama içiyorsa bir çay kaşığı kadar vermen gerekiyor yoksa susuz kalır kabızlık bu yüzden de olabilir
dudininannesi 1 ölçek mamaya 25 cc yeterli. Önce emzir sütünün yettiği kadar. Emzirdikten 1-1,5 saat sonra da 25 cc mama verebilirsin.
Barlas_mom dudininannesi Sütüm o kadar az geliyor ki bebeğim emmiyor arttırıcı damla vs aldım sağıyorum gün de sadece toplam 60 cc anne sütü çıkıyor mecburen mama veriyorum
cahillesohbetikestim dudininannesi sadece mamaya beslenen bebeklerin suya ihtiyacı vardır anne sütü bebeğin ihtiyacı olan suyu karşılar ama mama yeterince karşılamadığı için bebek susuz kalır ve kabızlığa sebebi olur
dudininannesi cahillesohbetikestim Yok canım mamaya da su koyduğumuz için yenidoğan su ihtiyacı duymaz. Suyu tanımıyor zaten. Kabız olmasının başlıca sebebi mamayı fazla vermek. Yeni doğana 1 ölçek mama ve 25 cc mama vermek yeterlidir. 2-3 saatte bir. Eğer sadece mama ile besleniyorsa 3 saatte bir vermek iyidir. Ama meme de emiyorsa memeden 2-3 saat sonra verilebilir
Barlas_mom Deletedmom_33 Eşim aptamil almış şimdi bunu deniyorum buda öyle gelirse eğer dediğiniz mamayı alıcam onu denicem teşekkür ederim 🙏🏼
Barlas_mom MelekEzgi Benim oğlumu kabız yaptı maalesef bugün aptamil aldık bunu denicez artık duruma göre evolvia yazmışlar ona bakıcaz 🤷🏻♀️
Barlas_mom dudininannesi sütüm çok gelmedi oğlum da emmedi 2 bazen 2 buçuk saatte acıkıyor 60 cc mama veriyorum aptamil de kabızlığı çözmedi şimdi sma optipro aldık onu deneyeceğiz.