Ada9y biz de sizin gibi tespit edilen hiç bir sorun yoktu, kromozomlarimiza kdr bakıldı eşimin de benim de. Aşılama yaptiracaktim doktor 3 aşılama = 1 tüp bebek masrafı ve aşılama şansı %20 yken tüp bebekte bu %70 oluyor, direk tüp bebek yapalım dedi. Ben de doktor ne dediyse yaptım ama kafamda hep soru işaretleri kalıyordu ve 2 negatif denemem oldu, çok yıprandım. Negatif sonuçlarına doktor sadece “Allah Allah neden olmadı ki, önümüzdeki adetinde yine gel bı daha başlayalım” diyordu sadece, tabi maddi ve manevi yönünü düşünen yok. Daha sonra bir müddet ara verip kendimi toparladım, araştırdım ve fulya bahcecide prof. Dr remzi abaliya gittim. Hazırda embriyomuz vardı zaten o sadece transferi ve ilaçları düzenledi ama o kadar mantıklı ve sakin açıklamalar yaptı ki ve eski doktorun verdiği ilaçları neredeyse yarısını verdi, gereksiz bir tedavi veya ilaç uygulamadı, olacağından mi yoksa doktora güvenden kaynaklı mı bilmiyorum sorunsuz bir süreç geçirdim ve şuan 30+1 ikiz bebeklerimi bekliyorum hayırlısıyla 😇 yaşın küçük olması senin için avantaj bence. Ama bu süreci geçirmiş biri olarak özellikle sebepsiz kısırlık (!) Durumunda, doğal yolla hamile kalanlarin “bekle, acele etme, kafanı rahatlatirsan olur” diye akıl verenleri anlayamıyorum, bence onlar da bizi anlayamiyorla! Bunu yaşamayan bilemez cunku. Eğer İstanbul’daysan bahçeci ücretsiz görüşme yapıyor, ben de gitmiştim tüm raporlarimla birlikte, ona göre bir yol çiziyorlar. En azından ucertsiz ön görüşmeyi yapmanı öneririm naçizane. En önemlisi sana güven veren bir doktor bulman, çünkü o yola girdiğinde adeta bir koyun gibi sana ne denirse yapıyorsun bir ümitle. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olsun hepimize canım 😇